Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Једите све, а изгубите и до 25 КГ: Ово је НАЈСАВРШЕНИЈА ДИЈЕТА на свету

Ова дијета ће вам помоћи да драстично промените изглед

1646303581_dijeta.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Оно што УН дијету чини карактеристичном у односу на већину осталих јесте њено трајање, али и то што, како кажу, уколико је држите пуних 90 дана, постижете најважнију ствар - метаболизам ће вам се трајно убрзати, а кључна су прва четир дана.

Прочитајте још: СЛАТКИ КРОМПИР: Најбољи природни начин да убрзате пробаву, а имаћете и ове здравствене добробити

1. ДАН: ПРОТЕИНСКИ ДАН

Доручак:

Воће по избору, важно је да се изаберу две воћке исте врсте. Изузетак је банана, која не иде у пару, дневно је препоручена једна банана. Можете да изаберете две поморанџе или 2 јабуке или две крушке. Дан можете да започнете и шаком сувог воћа, (одвојите осам комада).

Ручак:

Оброк започните са три децилитра супе без резанаца. Ако нисте љубитељ супе, замените јемлеком или јогуртом. Само немојте да комбинујете ове две врсте намирница. Главни оброк нека вам буде 250 грама куваног или печеног меса. Укус меса можете да освежите додатком поврћа. Салату можете да једете у неограниченим количинама, али у њу можете да ставите максимално 1 кашику уља. Ручак можете да употпуните и кришком хлеба, препорука је да то буде онај интегрални. Извор протеина уместо меса могу да буду и јаја, односно три кувана или печена јаја. Дозвољена је соја.

Вечера:

За вечеру поновите ручак, али без хлеба и супе. Пепоручује се да порција за последњи оброк буде пола мања у односу на порцију централног оброка. Минимални размак између оброка је четири сата. Он може да се продужи, али не испод ове границе.

2. ДАН: СКРОБНИ ДАН

Доручак:

Воће. Препоруке за доручак се преносе из протеинског дана, препоручују се 2 поморанџе или 2 јабуке или 2 крушке, 1 банана или шака сувог воћа.

Ручак:

Пун тањир куваног пасуља, грашка, сочива, кромпира, уз додатак зачина, соли, вегете, бибера, кечапа или куваног парадајза. Уз поврће можете да поједете и кришку хлеба, интегрални остаје као најбоља препорука. Салата се не искључује, ни њене неограничене количине, зачињене, као и током протеинског дана са 1 кашиком уља.

Прочитајте још: САВЕТИ СТРУЧЊАКА: Ево како да се најлакше да се ослободите "НАСЛАГА" на стомаку

Вечера:

Последњи оброк мора да протекне без хлеба. Храна се преноси са менија за ручак, само су количине преполовљене.

3. ДАН: УГЉЕНОХИДРАТНИ ДАН

Доручак:

Воће по избору, стара препорука која лакшава избор гласи:  2 поморанџе или 2 јабуке или 2 крушке, 1 банана или шака сувог воћа

Ручак:

Кувана тестенина уз додатак зачина, кечапа или других додатака. Уместо тестенине можете да одаберете пицу. УН дијета дозвољава пицу са кечапом. Ако не уживате ни у тестенини ни у пици, замените их сланим пецивом. На пример, са три кифле.

Вечера:

Два тања парчета торте, или три до четири колача, или три до четири кугле сладоледа. Овај слатки низ обавезно наставите једном штанглом чоколаде за кување.

4. ДАН: ВОЋНИ (ВИТАМИНСКИ) ДАН

Доручак:

Воће по избору ( 2 наранџе или 2 јабуке или 2 крушке или 1 банана или еквивалентна количина ситног воћа).

Ручак

Мешано воће, колико год желите

Прочитајте још: НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Бојана Стаменов смршала 45 килограма, а ове намирнице је избацила из јеловника (ФОТО)

Вечера

Последњи оброк следи слатко правило ручка, током вечере можете да једете колико год желите воћа. Добро је следити савет да количина воћа које поједете за вечеру буде пола мања у односу на количину воћа којим сте частили себе за ручак.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas