· · Коментари: 0
ВИТКЕ

Месечева ДИЈЕТА за јул: Како да за 4 дана доведете линију до савршенства

Не дижите руке од дијете, јер решење постоји - довољно је да се придржавате краткотрајног поста у ритму који диктира Месец...

1625054780_Meseceva-dijeta-sater.png
Фото: Шатер

Регулисаћете килажу и истовремено (пр)очистити организам од токсина.

Прочитајте још: Зависност од шећера: Ослободите се слатког у 5 корака

Зна се да мене утичу на природу и на сва жива бића, а током главних мена у људском организму активирају се ензими који убрзавају избацивање токсина и утичу на таложење угљених хидрата и масти. Стога је током мена препоручљиво потпуно гладовање.

Прорачуни и календар
Прорачуни које дајемо односе се на време утицаја Месечевих мена и разликују се од осталих прорачуна (који се могу наћи у црквеном календару). Ти други прорачуни су сами по себи тачни, али они дају само врхунац мена.
Уколико сте анемични или имате низак крвни притисак, не бисте смели да гладујете.

Лабораторијским испитивањима утврђено је да није увек неопходно гладовати пуна 24 сата, јер се кључни ензими активирају и делују и у знатно мањем временском распону - довољно је да се придржавате табела.

Прочитајте још: ФОРМУЛА за савршену линију: ДИЈЕТА од 10 дана и 500 калорија мање

Бирајте намирнице без шећера Фото: Депозит

Прочитајте још: ШОКАНТНИ подаци - РАСТЕ отпорност на АНТИБИОТИКЕ: Широм Европе сваке године УМРЕ најмање 33.000 људи због тога

Ако вам је овај "режим" пренапоран, можете појести воћну салату (без шећера) или салату од поврћа. Не смете конзумирати алкохол, газирана пића и "вештачке" воћне сокове, а добро би било и да се уздржите од дувана. Можете пити чај и кафу (без шећера и млека), обичну и минералну воду (воду - само колико вам организам тражи). Уколико имате проблема са желуцем, немојте пити кафу и минералну воду, а ако вам бубрези слабије раде (задржавају воду) - уносите мање воде.

Дијета нема ефекта код особа које пате од хормоналних поремећаја.
Најновији број Трећег ока

Током једне мене можете изгубити и до два килограма, а између мена надокнадићете до килограм, тако да ћете мршавити постепено, организам неће претрпети стрес и неће бити "јо-јо" ефекта.

Другим данима можете нормално јести, с тим што би први оброк по завршетку мене требало да буде лаганији.

Најбоље би било да прву дијету започнете у време пуног или младог Месеца.

Прочитајте још: ФОРМУЛА за савршену линију: ДИЈЕТА од 10 дана и 500 калорија мање

Датум Почетак Мена Датум Крај Трајање

01.јул 09:31 Друга Мена 02. јул 08:50 крај (23:19) трајање

09. јул 13:34 Млад Месец 10. јул 12:44 крај (23:10) трајање

17. јул 00:03 Прва мена 1 7. јул 20:21 крај (20:18) трајање

23. јул 16:53 Пун Месец 24.јул 36 крај  (19:43) трајање

31. јул 01:12 Друга мена 01. август крај 01:16 (24:04) трајање

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању Трећег ока.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.