Сјајна идеја за десерт

Овога јутра из бакине кухиње стиже рецепт за слаткиш, којим ове недеље можете изненадити своје укућане.
Прочитајте још: Ове намирнице у замрзивачу губе хранљиве састојке: Стручњаци упозоравају где сви грешимо
Потребно је:
готово тресто
мало џема
Припрема:
Тесто одмрзнути ако је смрзнуто па га одмотати заједно са папиром. Премазати га по жељи, може слана или слатка варијанта.
Ја сам једноставно премазала џемом.Исећи точкићем на траке па увијати са горње и доње стране тако да се сатави на средини. Ређати у обложен плех папирон.
Пећи на 210 степени Ц око 30 мин. да лепо порумени. Уваљати у прах шећер измешан са ванилом.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ