Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕНДВИЧИ

Комплетан и БРЗИ ручак за 5 МИНУТА у једном сендвичу

У великој сте журби, немате времена за ручак, а појели би нешто топло? Ево предлога

Sendvicrucak2.jpg
Фото: А. М.
Oglas

Бело месо се најбрже спрема и потребно је само неколико минута да би се испржило. Уз свежу салату ето комплетног ручка који може да се једе за столом, али и да се понесе ван куће.

Прочитајте још: Фрижидер је ПРАЗАН? Време је за ГРЕНАДИР МАРШ!

Бело месо се брзо пржи

Састојци:

  • филет белог меса по особи
  • 1 парадајз
  • лист зелене салате
  • мајонез или намаз по жељи

Припрема:

Бело месо се очисти и исече у танке филете. Увек када се купи бело месо треба да се припреми за употребу, јер се тако штеди време. Бело месо се посоли, побибери и пржи пет минута са једне, па друге стране. Бело месо је испржено када промени боју.

Готов сендвич
Зелена салата и парадајз могу да се замене листом купуса или ротквицама.

Док се бело месо пржи, опере се лист зелене салате и неколико чери или један обичан парадајз. Зеленој салати се уклони корен из средине. Парадајз се исече у колутове.

Прочитајте још: Ако имате ЈАБУКУ и ЈАЈЕ, направите посластицу за ПЕТ минута! (ФОТО)

Најпрактичније је сендвич направити у кифли која се исече по средини и, као први слој, прво се убаци зелени лист, преко њега месо и одозго се поређа парадајз.

Кифла може да се намаже крем сиром или мајонезом, према укусу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas