Представљамо вам један од најлакших начина припреме чоколадног суфлеа.

Oglas
Састојци:
- 200г ц̌околаде за кување
- 250г маргарина
- 100г с̌ец́ера (власница канала тврди да ставља и мање)
- 100г брас̌на
- 3 јајета
- Прилог: сладолед од ваниле
Припрема:
Потребно је прво растопити чоколаду и маргарин и све то помешати. Затим умутити јаја са шећером и све то сјединити са чоколадом и маргарином. У то постепено додавати брашно док све то мутите. Тако треба мутити док се не добије компактна смеса, која се прелива у калупе за суфле. Можете бирати и калупе за мафине, али треба добро подмазати уколико планирате да их вадите.
Посластица се пече осам од десет минута на 230 степени у зависности од јачине рерне.
Битно је да се површински слој запече, док је посластица изнутра остане кремаста.
Као прилог најбоље иде сладолед од ваниле. И малине.
Пријатно!
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas