Без обзира које поврће ставите у ову саламуру, одржаће га здравим и хрскавим до пролећа
Oglas
Рецепт за најбољу саламуру за поврће за туршију.
Потребно је:
- 3 литра воде
- 1 шоља од 200 мл морске соли
- 1 шоља од 200 мл шећера
- 1 шоља 200 мл сирћета
- 1 кашичица конзерванса
Припрема је:
Помешајте све састојке за саламуру и мешајте док се све потпуно не раствори.
Овако припремљеном саламуром прелијте поврц́е припремљено за туршију, а течност треба да га прекрије.
Ако је потребно, притисните одозго тежином да поврће не исплива на површину.
Ова саламура је погодна за љуте паприке, чорбаџијске паприке, зелени парадајз, целер, шаргарепу, карфиол итд.
(Стил)
БОНУС ВИДЕО:
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas