Ово је рецепт за пилеће коцкице који ће Вам постати омиљен!
Oglas
Заборавите на класично панирање – месо се сече, маринира и пече у једној фантастичној смеси која гарантује невероватну сочност и укус! У маринаду иду састојци који ће пилетину учинити савршено меканом изнутра и златном споља. Било да се одлучите за печење у рерни или пржење у дубоком уљу, ово је најлакши начин да припремите ручак који ће нестати са стола док сте рекли "кекс".
Потребно је:
- Пар пилећег меса
- зачин за пилетину
- суви зачин
- млевени бибер
- 2 кашике гранула белог лука
- 1 кашике киселе павлаке
- 2 кашике мајонеза
- 2 јаја
- 2 кашике брашна
Припрема:
Месо исецкати на ситне коцкице, додати зачин за пилетину, суви зачин, бибер, бели лук, киселу павлаку, мајонез, јаја, и брашно и све измешати.
Месо можете пржити зу дубоком уљу или у мафин калупима које ћете претходно подмазати уљем.
Пријатно!
БОНУС ВИДЕО:
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas