Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

Укусни КОЛАЧИЋИ за које ће вам бити потребно само ЧЕТИРИ састојка (ФОТО/ВИДЕО)

Засладите се уз ове једноставне, а укусне колачиће.

1635104345_kolac.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Наташине Сластице
Oglas

Ово је колач који се спрема на брзину - без кувања и без печења, од само четири састојка, а испрљаћете само две чиније.

Састојци:

200 грама кондензованог млека

200 грама кокос праха

50 грама црне чоколаде

100 грама беле чоколаде

Прочитајте још: Укус јесени: Сочна пита од БУНДЕВЕ која буди сва чула (РЕЦЕПТ)

Припрема:

У дубљу чинију додајте кондензовано млеко и кокос, и добро промешајте. Потом додајте истопљену белу чоколаду, и све лепо сједините.

Од добијене смесе одвојте мањи део и пребаците у другу чинију. Мањем делу додајте истопљену црну чоколаду, па поново сједините. Рукама направите ваљак од добијене смесе са црном чоколадом.

Узмите провидну фолију на коју ћете поставити бели део смесе, и распоредите га у облику правоугаоника, а висина нека буде у дужини ваљка коју сте направили од црне смесе.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Наташине Сластице

Потом увијте у ваљак белу смесу око црне, умотавајући колач у фолију. Након тога га одложите у замрзивач на 30 минута.

Кад истекне 30 минута, одмотајте колач из фолије и уваљајте га у кокосово брашно, и исеците на једнаке комаде.

Детаљнију припрему овог колача погледајте у видеу испод.

                                 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas