Oglas
· · Komentari: 0

Vanilice po receptu LJiljane Blagojević: Poznata glumica ih priprema za svoju UNUKU na poseban način (FOTO)

LJljana Blagojević uživa u spremanju poslastica za svoju unuku, a recept za vanilice je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu

1706529552_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-ljiljana_blagojevic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - ljiljana_blagojevic
Oglas

Starinska poslastica koja se obožava već generacijama priprema se i u domu LJiljane Blagojević.

Ko još ne voli vanilice?

Ova starinska poslastica budi najlepše uspomene kod svih generacija. Naše bake su obožavale da ih prave, a stari recepti prenose se s kolena na koleno i uvek su idealan izbor kada želite nešto slatko da se počastite ili da poslužite goste.

Vanilice se prave od jednostavnih sastojaka, pa svako može da ih napravi bez mnogo muke, ali najlepše je kada se prave u društvu!

To zna i glumica LJiljana Blagojević, koja je pre par godina podelila svoj recept za vanilice, koje su bile posebno slatke jer je imala najslađu pomoćnicu– svoju unuku Mionu!

Vanilice LJiljane Blagojević

Proslavljena glumica podelila je sastojke koje koristi da bi napravila vanilice sa svojom unukom.

Ona koristi:

pola litre mleka
pola kvasca
malo šećera
jedno jaje
300 grama masti
pola kilograma brašna

Od navedenih sastojaka zamesite testo, malom čašom ili modlom za vanilice vadite kolutiće i ređajte na pleh koji je namazan mašću i brašnom, pa pecite u zagrejanoj rerni.

Kada je testo pečeno, filujte ih džemom po izboru, spajajte i uvaljajte u sitan šećer.

Vanilice LJiljane Blagojević i njene unuke ispale su savršeno i preko slike!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas