· · Коментари: 0

ЈЕЛОВНИК АНЕ НИКОЛИЋ: Певачица је помоћу ове дијете смршала чак 50 килограма

Успела је да истраје и доведе линију до савршенства

1659517908_ana-nikolic-12.jpg
Фото: Атаимагес/Yоутубе принтсцреен Ана Николиц

Ана Николић, успела је да за веома кратко време, преполови килограме и смрша чак 50 килограма.

Прочитајте још: АУТОФАГИЈА може утицати лоше на жене, посебно уколико планирате ТРУДНОЋУ

Певачица је истакла да се строго придржавала одређеног начина исхране, као и да јој је строга дисциплина помогла да се ослободи вишка и врати килажу коју је имала на почетку каријере.

- Моја тајна како сам смршала: нешто најбитније је унос течности. Имам своју јутарну рутину. Чим устанем пијем 2 часе воде. Некад са лимуном, а некад без. После тога следи мој доручак, често је то јаје на око уз парадајз или неко друго поврће. Некад можда и само свежа салата или пахуљице. За време ручка једем бело месо или рибу са бареним поврћем. Избацила сам угљене хидрате (бело брашно), држим се уноса калорија од 1000кцал до 1200кцал - рекла је Ана и додала да не једе слатко, али ни месо, преноси Стил.

- Слаткиша сам се одрекла скроз. Месо, такође, сем рибе. Ако ми бас падне шећер, онда поједем кашику нутеле и замислим да сам појела све. Скидање вишка килограма је ствар психе - истиче певачица.

Јеловник Ане Николић

ДОРУЧАК:

2 јајета на око уз један парадајз
Јогурт са пахуљицама и 1 воће
јабука и шака ораха
кајсија/трешње са јогуртом

 


РУЧАК:

супа од броколија
пржене паприке са рижом
лосос и спанаћ
печурке са луком
зелена салата са туњевином/шкампима
зеље са рибом

ВЕЧЕРА:

јогурт
воће

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.