Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
чишћење

Напорне мрље: Како да најлакше очистимо СТАКЛО РЕРНЕ? (ВИДЕО)

Домаћица је открила трик за чишћење прљавог стакла на рерни, а који сигурно нисте знали.

1643547999_11df72bf7a5cdd6fe8956e9324b8e404cfcc0f86.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Наиме, жена из Аустралије је открила да годинама није могла да уклони нечистоће са дуплих стакала на рерни.

Покушавала је уз помоћ сапунице и разних средстава да је изриба али неки делови су остајали недоступни. Међутим, њен супруг јој је показао да постоји генијално решење које олакшава чишћење рерне и омогућава вам да приступите целој површини без проблема: довољно је само да уклоните стакло из оквира. Иако сте помислили да за уклањање стакла захтева посебно умеће или употребу алата, видео-снимак приказује да је ова техника толико једноставна – довољно је само скинути горњи део оквира и нежно извући стакло. Сада можете цело стакло лако да пребаците у судоперу или каду и да га добро истрљате. Када завршите са чишћењем, вратите га назад у оквир и добро га причврстите.

Прочитајте још: Како треба да се спрема КАФА, и у којим количинама је БЕЗБЕДНА?

Најпре сипајте мало соде бикарбоне у чинију, па додајте воду, тек толико да направите густу смесу. Затим пасту коју сте добили размажите по вратима ваше рерне и пустите да одстоји око пола сата. Узмите мокар сунђер и крените са рибањем.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas