· · Коментари: 0
КУХИЊСКИ ТРИК

Не бацајте БАЈАТ ХЛЕБ: Додајте му ОВЕ зачине, и биће укуснији од СВЕЖЕГ!

Уместо да га баците, "освежите" бајат хлеб.

1624390335_baguette-1378049_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Ако вам је остало доста јучерашњег хлеба, немојте га бацати.

Бајат хлеб можете искористити и данас, а уз пар зачина биће дефинитивно укуснији од свежег.

Прочитајте још: Трикови и савети за НАЈМЕКАНИЈЕ ШНИЦЛЕ: 4 ТАЈНЕ искусних домаћица

Потребан вам је бели лук, путер, першун и загрејана рерна.

Изрендајте два чена белог лука, па их помешајте са претходно растопљеним путером. Додајте суви зачин по жељи (першун, мирођију или босиљак) и добро промешајте.

Исеците хлеб по површини, и у прорезе убаците припремљену смесу.

Хлеб запеците у загрејаној рерни неколико минута.

Бајат хлеб више неће бити сув већ мекан, са хрскавом корицом и мариниран.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.