Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУЋНИ ТРИКОВИ

Обратите ПАЖЊУ: Ове ствари у свом дому морате СВАКОДНЕВНО ЧИСТИТИ

Појединим предметима у нашем дому се свакодневно користимо па је потребно и да их редовно чистимо

1619126980_Depositphotos_312317710_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Најпрљавији предмети у нашој кући су управо они предмети са којима свакодневно рукујемо, а чије чишћење са друге стране захтева само неколико минута дневно. За неколико минута дневно сачуваћете своје целокупно здравље, и ваше породице и људи који долазе у ваш дом.

Прочитајте још: Потпуна трансформација Ане Бекуте: Променила имиџ и проговорила о раскиду (ФОТО)

Доносимо вам списак најпрљавијих премдета у сваком дому које је потребно чистити свеаког дана, али баш сваког дана.

1. Даљински управљачи

Није тешко закључити да су даљински управљачи скупљачи бактерија. Обришите их влажном крпом на крају или почетку дана. Исто важи и за мобилне телефоне.

Прочитајте још: Детињство је провела у СЕКТИ, а због великог СКАНДАЛА умало уништила каријеру

2. Дно личне торбе

Торбу стављате на под у ресторанима, на послу, на јавним тоалетима, а потом је у дому ставите на кухињски сто! Торбе је најбоље чистити влажним марамицама свако вече како бисте је очистили од бактерија и прљавштине.

Прочитајте још: ИЗБЕЛИТЕ природну боју јаја и припремите за ФАРБАЊЕ: Све што вам треба јесу алкохолно сирће и вода! (ВИДЕО)

3. Ходник

Улаз у ваш дом веома је важан - може имати велики утицај на то да ли се осећате опуштено или сте нервозни кад дођете кући. Ставите торбе где им је место, не на сред пода, кованице, пошту и друге ситнице ставите у неку посуду на столићу, обесите јакне и капуте и то је то! И да, мало потресите тепих.

4. Кухињске крпе

Многи користе кухињску крпу за брисање руку док кувају или поспремају, а затим њиме бришу чисто посуђе. Или мењајте кухињску крпу сваки дан или истовремено у употреби имајте неклико, за различиту сврху.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas