Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОМАРЦИ

Пробали сте БОСИЉАК, али не помаже? Ово је СМРТ за КРВОПИЈЕ!

Комарци знају да нам задају много мука током лета. Можемо да их се решимо помоћу хемијских препарата, али и на природан начин. Једна од метода је помоћу лимуна и каранфилића.

1594203604_limunnn.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Добро је познато да босиљак штити од комараца и да онај ко стави саксију на прозор неће имати проблема. Међутим, не можете се окружити босиљком на све стране!

Прочитајте још: КАКО да се ОВОГ лета НАШМИНКАМО уз неизоставну МАСКУ

Не воле цитрусе Фото: Пиксабеј

Прво решење

Пресеците лимун напола, у сваку половину забодите каранфилић, а затим их поређајте по  спаваћој соби и просторијама у којима боравите. Поред комараца, отераћете и муве.

Комарци и муве не подносе мирис цитруса, али ни белог лука!
Мрзе мирис невена Фото: Пиксабеј

Друго решење

Познато вам је да бубе не подносе мирис лука. Према томе узмите главицу белог лука, пресеците је на пола и убаците у посуду са водом.

Посуду поставите у близини места на ком сте приметили да се инсекти скупљају. Убрзо ћете видети жељени ефекат и бубе вам више неће представљати проблем.

Прочитајте још: ПРОЗОР, микроталасну или ТУШ кабину ЕФИКАСНО ЧИСТИ ситница коју имате у КУХИЊИ

Треће решење

У кући упалите свеће са мирисом невена, када сте на отвореном окружите се цветом невена, а када сте вам куће намажите се уљем или лосионом који има овај мирис. Комарци не подносе мирис невена!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas