Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ЕКСТРАВАГАНЦИЈА И БЕСКРАЈНО ДОБАР ПРОВОД: Откријте који хотел у Белеку слови за један од најзанимљивијих

Данас ћемо посветити пажњу једном од најпровокативнијих хотела, који се налази у Турској, тачније у Белеку.

1631432310_GLAVNA-Adam-Eve2.jpg
Фото:1А
Oglas

Турска је позната по очаравајућим хотелима савршене услуге, али постоји један који је по свему специфичан и који нећете никада заборавити уколико га посетите, а то је хотел Адам Еве 5*. Намењен особама старијим од 16 година, хотел ставља акценат на врхунску свакодневну забаву и анимацију, подредивши све младима и добром проводу. Са услугом на бази ултра алл инцлусиве, идеалан је за парове, посебно оне који желе да проведу свој медени месец на незабораван начин, уз специјалан „Англемоон“ концепт, али је одлична опција и ако сте одлучили да летујете са пријатељима. У многим луксузним хотелима гости имају личног асистента, а у хотелу Адам Еве 5* имају личног анђела, који брине о гостима и испуњава им све жеље. Како спољним, тако и унутрашњим дизајном, овај хотел се издваја у односу на друге својим младалачким и модерним доживљајем, са услугом која је у свако смислу врхунска.

Фото: 1А

Што се тиче гастрономских ужитака, ни ту квалитет не изостаје. Осим редовних оброка у главном ресторану, бројних снацк барова и кафића, гостима је на располагању чак седам а ла царте ресторана, од којих су посебно познати ресторан „Блинд“, где се вечера у потпуном мраку и ресторан „Ерос“ у ком је романтична атмосфера и служе се јела која су прави афродизијак. С обзиром да је овај ресторан дизајниран за парове, у складу са тим можете вечерати на црвеном кревету. Баш као ови ресторани, у хотелу је и све друго интересантно и конципирано на  специфичан начин. Уместо фасаде, хотел је читав прекривен зеленом, вештачком травом, а хол је украшен са чак 4.980.000 огледала.

Фото: 1А

Када се на Белек  спусти ноћ, прозори на хотелу обасјани су разнобојном светлошћу, а тада почињу и ноћни програм и анимација са познатим именима Ђ музичке сцене. Ни преко дана не мањка забаве за младе и све оне који се тако осећају. Пет отворених базена, огроман wеллнес & спа центар богат садржајима, и на крају, али никако најмање важно, 300м дуга пешчана плажа са доком. С друге стране, ако ни то није довољно вашем авантуристичком духу, хотел је на само километар удаљености од центра Белека хттпс://www.1атравел.рс/дестинација/белек/, па одмор можете искористити и да се упознате са малим градским центром, прошетате, обезбедите сувенире за драге пријатеље и додатне успомене са летовања.

Фото: 1А

Боравак у хотелу Адам Еве 5* остаће вам засигурно урезан у памћење и пожелећете да испричате пријатељима и породици своје утиске. Зато пожурите и обезбедите своје место у хотелу путем онлине резервације на званичном сајту агенције “1 А Травел”, која има широку лепезу хотела не само у Турској, већ и у Египту. За сва питања можете позвати контакт центар агенције на 011/655 78 00.

Фото: 1А

Осим тога, за све љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Фото: 1А

Фото: 1А

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas