Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
Одмор

ХОТЕЛ ФОНТАНА, ТРАДИЦИЈА ДУГА ПОЛА ВЕКА

Хотел је категорисан са четири звездице, прилагођен жељама и потребама породице.

1601016837_dsc_3213-min.jpg
Фото: Промо
Oglas

Хотел Фонтана је једини хотел у Врњачкој Бањи на раскрсници љубави и природе. Одмах до уређене парковске оазе која се простире на 60ха уређене површине и са друге стране на 68 корака до чувеног моста љубави и Променаде. Са својом угоститељском традицијом дугом преко 55 година, већ годинама је најпопуларније место коме поклањате своје поверење. 2019 –е године, хотел је комплетно реновиран и данас располаже са укупно 212 смештајних јединица, од тога 176 соба и 36 апартмана.

Фото: Промо

Хотел је категорисан са четири звездице, прилагођен жељама и потребама породице. Волимо да се хвалимо са нашим запосленима, који својом професионалношћу и љубазношћу остављају посебне утиске, које желимо да понесете из Врњачке Бање. Тајна нашег дугогодишњег успеха је управо одличан смештај и савршена услуга. Започните свој одмор уз дневне новине и јутарњу кафу или свежи воћни коктел у модерном лоббy бару или на отвореној тераси уз цвркут птица.

На располагању Вам је модерни wеллнесс центар који се простире на преко 1000м2, опремљен са три базена, сланом собом, ђакузијем, хамамом, тапидаријумом, саунама и простором за масажу. Професионални физиотератеути и квалитетна масажна уља, учиниће да се осећате као да сте поново рођени. Хотел Фонатана има и опремљену теретану и фитнес центар. Најновији садржај хотела је богато опрмљена дечија играоница, где се малишани могу играти уз надзор наших професионалних дечијих аниматора.

Фото: Промо

У зависности од жеље наших клијената, организујемо корпоративне и приватне догађаје. Ви замислите, а наш тим ће учинити да ваше идеје постану стварност и догађај о коме ће се причати. Конференцијска сала на на преко 500м2 погодна је за пословне сусрете, конгресе и семинаре, лако је прилагодљива за организовање различитих догађаја.

Одлуком да посетите Врњачку Бању, спојили сте лепо и корисно, а одлуком да се сместите управо у хотелу Фонтана, одлучили сте се за успомене вредне сећања.

НОВИ ПРОГРАМ У ХОТЕЛУ ФОНТАНА ПОСВЕЋЕН ВАШЕМ ЗДРАВЉУ

Од ове јесени, Хотел Фонтана ставља акценат на Ваше здравље! Креиран је јединствен седмодневни детоx програм, који ће бити саставни део широког спектра услуга које нуде.

Фото: Промо

У сарадњи са нутриционисткињом Нађом Радоњић програм ће пре свега бити базиран на правилној исхрани која це на природан начин подстаћи чишћење огранизма, уз прописану физичку активност, програмирану суплементацију, јогу и медитацију. 

Све прописано бице спроведено уз константан надзор стручног тима у чијем саставу је и лекар опсте праксе.

Пацијенти се дочекују, на основу послатог упитника, који чланови стручног тима унапред добијају и сходно томе се припремају за долазак сваког пацијента.

На самом доласку је основни преглед, као и додатни разговор и  код свих чланова стручног тима. Основни преглед по системима се обавља код лекара опсте праксе на доласку (програм почињемо недељом) и укључује додатни разговор са нутриционистом.

Утврђивање степена физичке спреме од стране фитнес тренера.

Јога инструктор обавља процену спремности за физичке и медитационе активности.

Масажа добродошлице где физиотерапеут прави процену могућих и потребних третмана у наредних седам дана. 

Фото: Промо

Следећег дана, (понедељак ујутро) узорковање крви се ради у хотелу.

Лабораторија која укључује детаљну анализу свих кључних параметара, такође детаљне анализе липидног статуса, хормона и процене нивоа токсичности организма. 

На основу одрађених прегледа, као и резултата лабораторијских анализа стручни тим саставља план и програм рада за наредних 7 дана боравка.

 Програм укључује :

  • Све оброке, посебно програмиране са циљем детоксикације.
  • Физичке активности  усмерене за побољшање опште физичке спреме пацијента. 
  • Јога часове које ће свим пацијентима помоћи да се ослободе стреса и напетости .
  •  Вежбе дисања и медитације.
  • У свим програмима акценат се ставља на максималан учинак у времену боравка али се време посвећује саветима које пацијенти могу у циљу унапређења свог здравља наставити и код куће.
  • Посебна пажња се посвећује спа третманима.
  • Свакодневно је укључен и рад за физиотерапеутом , који ће пацијентима по потреби радити лимфну дренажу, терапеутску као и релаксациону масажу.

Физичке активности су групно и индивидуално организоване, у природи и хотелу, по принципу активног одмора где се јасно унапред зна сатница, програм активности као и одмор.

 Вечерња дружења су резервисана за забаву, која ће бити у духу програма.

 Програм се завршава контролним мерењем.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas