· · Коментари: 1
ОДМОР

ЈЕДАН ОД НАЈТРАЖЕНИЈИХ ХОТЕЛА ХУРГАДЕ: Стеигенбергер магија коју воле и одрасли и деца

Прави одмор у Хургади

1622205189_Steigenberger-AM-GLAVNA--1-.jpg
Фото: Промо

На само пет километара од старог центра Хургаде и аеродрома, налази се нови шетачки центар, Мемша. Ново језгро града, као идеално место за вечерње шетње и љубитеље куповине, красе бројни хотели који су са својим садржајима створени за уживање. Један од њих је Стеигенбергер Аqуа Магиц Ресорт 5* , лепо уређен хотелски комплекс, савршен за породице са децом и све оне који воле аква парк и спортове на води.

Фото: Промо

Отворен је 2014. године и убрзо постао један од најтраженијих и најпосећенијих хотела у Хургади . Популарност је стекао са разлогом, захваљујући бројним задовољним гостима, који се хотелу радо враћају и препоручују га својим пријатељима. Професионално и услужно особље ће ваш угођај употпунити и побринути се да вам ништа не недостаје.

Фото: Промо

Хотел Стеигенбергер Аqуа Магиц Ресорт 5* има своју лепо уређену пешчану плажу са друге стране променаде, и до ње се може стићи кратком шетњом или шатл-голф возилом, које константно током дана превози госте хотела и нуди им брз и комфоран одлазак на плажу. За све вас који волите да завирите у магичан подводни свет Црвеног мора, постоји део са коралним гребенима, који вас неће оставити равнодушним и даће вам безброј разлога за роњење, било да сте већ искусни у активностима у води или се први пут упуштате у ову авантуру. Ако бисте радије време на плажи проводили релаксирајући се и слушајући умирујући звук лаганих таласа, за госте хотела су увек обезбеђене лежаљке са сунцобранима у оквиру „Магиц алл инцлусиве“ концепта.

Фото: Промо

Собе хотела су удобне, лепо уређене, а специјална категорија су Јуниор Фамилy Суите и Фамилy Суите собе, посебно прилагођене породицама, како просторно, тако и ценовно, с обзиром да у њима деца до чак 13 година бораве сасвим бесплатно. Хотел има многобројне базене за одрасле и малишане, а на крову се налази и релакс базен за одрасле, оаза вашег мира који сте заслужили. За забаву ту је најлепши аква парк у Хургади , јединствени адут овог хотела и дефинитивно један од разлога због ког се многи гости враћају у Стеигенбергер Аqуа Магиц Ресорт 5* из сезоне у сезону.

Фото: Промо

Сваки узраст детета захтева другачији приступ, па се хотел и на том пољу добро прилагодио и осмислио 3 забавна клуба, за различите узрасте: мини клуб – за најмлађе, од 2 до 4 године, дечији клуб – за мало старије, од 4 до 12 година, и теенс клуб – јасно је, за тинејџерско доба, од 13 до 16 година.

Фото: Промо

Наравно, као и сваки луксузан комплекс са 5 звездица, Стеигенбергер Аqуа Магиц 5*  има и фитнес и спа центар, терене за разне спортове, ронилачки клуб, голф терене, интернет кафе, као и продавнице. Заиста нуди све што је потребно за раскошан и испуњен одмор. Уз све набројано, и „Магиц алл инцлусиве“ услугу, јасно је зашто је ово један од најпопуларнијх хотела у Хургади

Фото: Промо

Поред Египта , у понуди агенције „1 А Травел“ налазе се и бројне друге опције за одмор, а посебна погодност је могућност онлине резервације  кроз сајт 1А Травел Греен, најлакши и најбржи начин резервације вашег одмора! Осим што ћете себи уштедети време и избећи да се по високим температурама крећете непотребно кроз ужурбани град, можете искористити попуст од 10 евра по резервацији и при том бити поносни јер користећи опције онлине резервације бринете и о својој околини и чувате природу. 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.