· · Коментари: 0
ГРЧКА

После ПОМЕТЊЕ, Грци ЧАСТЕ СРБЕ: Ко донесе НАШ ПАСОШ добије попуст! (ВИДЕО/ФОТО)

Грчки хотелијери одлучили да сваког госта који се појави са српским пасошем часте 10 одсто попуста.

Aristotel.jpg
Трг Аристотел спреман за српске госте Фото: Егнатиа Палас

Удружење хотелијера Солунске регије одлучило је да свим гостима који се на рецепцији појаве са српским пасошем дају додатни попуст од 10 одсто. Они су ову одлуку донели јутрос са намером да, бар, мало олакшају српским туристима муке кроз које су прошли синоћ.

Прочитајте још: Дозвољен је ноћни провод, а ово су ПРАВИЛА која се морају поштовати

Солунски кафићи спремни Фото: Л. Мутсикис

После јучерашњег тешког дана коначно нека лепа вест! Уз већ снижене цене, попуст од 10 одсто за српске туристе важиће током читаве сезоне!

- Договорили смо се да частимо српске туристе овим попустом, а управо обилазимо кафиће и договарамо да овај попуст важи за кафу на читавом Тргу Аристотел што значи да треба да шетајте кроз Солун поносно са српским пасошом у руци - каже Лефтерис Мутсикис, солунски хотелијер.

Носите српски пасош и показујте га свуда.

Грчки хотелијери су се добро припремили за ову сезону, пре свега, у смислу заштите од ковида 19. Рецепције су заштићене плексигласом или стаклом, доручак је обебезбеђен, објекти комплетно очишћени, а собе се третирају на специјалнан хигијенски стандард. 

Делић атмосфере у рано јутро на Тргу Аристотел

Границу отворили хотелијери
Како незванично сазнајемо, проблем са отварањем граница решила је дипломатија, али су последњи "тас на ваги" ставили хотелијери из Солунске регије који су синоћ извршили притисак на грчку владу.

-  Сезона у Грчкој ове године уопште није почела и, до сада, сам имао само грчке госте, па сви чекамо српске туристи да коначно дођу, јер знају да уживају уз кафу са погледом на море - Ставрос Папдопулос, власник "Изи бара" у центру Солуна.

Прочитајте још: Срби их обожавају, а имена им почињу на слово С: Проведите летовање на неком од ових ПЕТ острва и видећете шта је рај

Неке наше туристичке агенције су јуче објавиле нове ценовнике и смештај у Грчкој је свуда јефтинији. Тачније, по мајским и јунским ценама ће сада моћи да се летује у јулу и августу!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.