Oglas
· · Komentari: 0

Travelland AKCIJA: Najtraženiji lux hoteli u Crnoj Gori na popustu do 30.4.

Akcija sniženih cena za hotelski smeštaj odnosi se ne samo na grčke hotele već i na one u Crnoj Gori. Leto na Crngorskom primorju počinje već od 28.5.

1651147886_naslovna.jpg
Foto: Travelland
Oglas

Crna Gora obiluje kvalitetnim i luksuznim hotelima za koje bi se mnogi iznenadili ukoliko dugo nisu posetili Crnogorsko primorje. Još ukoliko postoji mogućnost da se rezervišu mesta po najnižim cenama za sezonu 2022, ostaje nam samo da vam ukažemo na one najbolje iz ponude. Pitali smo turističku agenciju “Travelland” za preporuke i evo šta su nam odgovorili.

Među najtraženijim hotelima sa sopstvenom plažom i pogledom na Bokokotorski zaliv od kojeg zastaje CARINE HOTEL DELFIN - Ex Iberostar 4*. Moderno opremljene i komforne sobe, bazen i salon lepote, kao i mini klub za najmlađe, učiniće boravak izuzetno prijatnim. Nalazi se u mirnom, ribarskom mjestu Bijela (opština Herceg Novi). Plaža je šljunkovita i betonska i nalazi se ispred samog hotela. Usluga je All inclusive (švedski sto, prema hotelskim pravilima uključuje i domaća pića). Za uplatu od 20% vrednosti aranžmana, ostvarujete popust za rani buking, plus dodatni popust od 5% ukoliko rezervacije izvršite do 30.4. Već od 28.5. moguć je boravak na 7 noćenja po ceni od 287 evra. U junu je na raspolaganju boravak na 7 i 10 noćenja. 

Foto: Travelland

Hotel  Iberostar Park Bijela 4* se nalazi u Bokokotorskom zalivu u mestu Bijela, pored samog mora. Aerodrom Tivat se nalazi na 12 km od hotela Park. Hotelska ponuda uključuje privatnu plažu, zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, sadržaje za sportove na vodi i usluge iznajmljivanje automobila i bicikala. Wi-fi i parking su besplatni za goste hotela. Moguć je boravak u aprilu i maju na 3, 4, 5, 6 i 7 noćenja. Prvomajski praznici mogu biti i na moru (svega 107 evra za termine: 1.5.-4.5; 2.5.-5.5. tj 142 evra za termin od 1.5.-5.5.) 

Foto: Travelland

Carine Hotel Kumbor 5*  se nalazi u mestu Kumbor, na udaljenosti 9 km od Kule sa satom u Herceg Novom. Hotel u ponudi ima privatnu plažu, nepušačke sobe i besplatan WiFi, kao I parking sa dovoljnim brojem mesta. Slobodnih termina ima već od 28.5. po ceni od 241 evro za 7 noćenja. Do oktobra koliko I traje letnja sezona, u ponudi je boravak na 7 I 10 noćenja. Akcija popusta na cene važi do 30.4.

Neizostavna Budva i dodatni popusti!
Hotel Slovenska Plaža 3*  - u samom centru Budve, na 10 minuta hoda od Starog grada Budve. Najniža cena boravak na 7 noćenja je 239 evra po osobi, a na 10 noćenja 409 evra.  Jedno dete do 7 godina boravi besplatno, dok drugo dete od 2 do 12 godina ima popust od 50%. Ista akcija važi i za Hotel Slovenska Plaža 4*  kao i za hotel Palas 4*. Hotel Palas je jedan od najtraženijih hotela na Crnogorskom primorju. LJubazno osoblje, odlična i raznovrsna hrana, mnoštvo sadržaja, udobne i prostrane sobe, blizina mora i plaže, toplo preporučuju ovaj hotel.

U neposrednoj blizini turističkog naselja Slovenska plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja nalazi se hotel Aleksandar 4* . Idealan je za mirne porodične odmore, kongrese i konferencije manjeg obima. Aleksandar je kutak za sve one kojima je imperativ kvalitetan godišnji odmor, uz komforan smeštaj, idealne uslove za rekreaciju i dobar program animacije. U ovom hotelu dete do 7 godina boravi besplatno. Akcija popusta važi takođe do 30.4.

Foto: Travelland

Nekadašnje ime Petrovca, danas hotel Castellastva 4* svojim imenom podseća na tradiciju ovog malog mesta. U ovom hotelu dete do 7 godina ima GRATIS smeštaj. Najniža cena boravak na 7 noćenja je 289 evra po osobi (termin od 28.5.). Dodatni popusti od 5% važe za sve rezervacije do 30.4.

Hotel Vile Oliva 4* se nalazi u prelepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri. Porodice sa decom obradovaće informacija da dvoje dece imaju gratis smeštaj (zajednički ležaj) ukoliko se porodica odluči za boravak do 20.6. Svakako bi valjalo iskoristiti akciju popusta koja važi samo do 30.4.

Sve u svemu, izbor je širok, leto dugo, pa izvolite izabrati najbolje za sebe i svoje bližnje.
Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas