· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Travelland за вас ради и у недељу! Грчки хотели: 7 ноћи већ од 525€

Тропске су температуре, а спас многи проналазе наравно на мору.

1627760286_naslovna--1-.png
Фото: Travelland

Велико је интересовање за Грчку, посебно за хотелским смештајем. Како би сви отишли на свој одмор у жељеном периоду, агенција Travelland ради и у недељу од 10 до 17 часова. Пословница се налази на добро познатој адреси - Добрачина 43 у Београду. Сви се могу информисати и путем телефона или њиховог сајта www.travelland.rs

Летња сезона је у свом пуном јеку и треба је искористити. 
За добар одмор од 8 или 11 дана, од великог је значаја како избор дестинације, тако и избор квалитетног смештаја. Издвајамо за вас само неке од најтраженијих хотела у Грчкој.

За све хедонисте прави избор је чувени Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* на Ситонији. Већ од 7.8. места има за боравак на 7 и 10 ноћења уз услугу полупансиона по најнижој цени у августу од 1335 евра (цена изражена по СОБИ). У септембру се може боравити по цени од 1110 евра. За боравак на 10 ноћења треба издвојити најмање 1585 евра. Хотел је удаљен 2км од Неос Мармараса и налази се на самој пешчаној приватној плажи дужине око 2 километара.

Фото: Travelland 

На златној обали Егејског мора у живописној области Платамонас (регион Пиериа), добро је ушушкан Cronwell Platamon Resort 5*. Од Солуна је удаљен једно 100 км  а само 1,5 км од места Платамон. Омиљено је место многим породицама са децом. Хотелски комплекс се простире на  скоро 60.000м2 медитеранских вртова. Ово место је јединствено: складна комбинација планинског подручја и магичне обале, идеално окружење историјским знаменитостима као што су Олимп и древни дворац из 12. века Платамон, претварају уобичајени хотел на плажи у историјски центар! Термини на 7 ноћења су: 10, 14, 15, 21, 28. август; 4, 5, 11, 12. септембар. Најнижа цена по СОБИ уз ULTRA ALL INCLUSIVE услугу износи 1099 евра за стандардну собу са погледом на море.

Фото: Travelland 

У месту Псакудиа, 75км од аеродрома "Македониас" у Солуну, и на 20м од пешчане плаже наилазите на хотел Cronwell Sermila Resort 5*. Слободних места има од 4.8. а најнижа цена у августу је 1275 евра за боравак на 7 ноћи, уз услугу All inclusive. Цена је изражена по соби, не по особи. На 10 ноћења најнижа цена је 1645 евра.

Фото: Travelland 

Места има и у хотелу Alexandros Palace 5* који се налази на 5 км од места Уранополис. Цена собе до 19.9. креће се од 525 евра (услуга је полупансионска). Цене су већ снижене за 35%. Хотел се састоји од седам двоспратних и две троспратне зграде.
Хотелски садржај је изузетно богат и разноврстан тако да ће како одраслима, тако и деци бити угодно и веома забавно.

Сви заинтересовани могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду, сваког радног дана од 09-20х, суботом од 09-16, а недељом од 10-17х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију "Travelland" можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.