Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

WАYОУТ ПРЕПОРУЧУЈЕ: ДУБАИ У НОВЕМБРУ ПО ЛАСТ МИНУТЕ ЦЕНЕМА, ИСКОРИСТИТЕ ПРИЛИКУ!

Ове јесени, Дубаи је светска туристичка дестинација број 1.

1635402964_slika1-dubai.jpg
Фото: Wаyоут
Oglas

Ако се питате због чега је путовање у Дубаивпреко Wаyоут агенције дефинитивно најсигурније ове године, то је пре свега из разлога што Wаyоут агенција има највећу понуду хотела са најповољнијим ценама, а уз све то, ексклузивно у Wаyоуту, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Цовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.

Ове јесени, Дубаи је светска туристичка дестинација број 1, како због прелепих плажи, одличног провода, незаборавних излета и најбољег светског шопинга, тако и због чувене манифестације ЕXПО 2020, светског сајма који се одржава на сваке 4 године, а Дубаи је од ове године члан престижног клуба градова домаћина ове свечаности поред Њујорка, Париза, Лондона и других светских метропола (о значају овог догађаја говори чињеница да је Ајфелов торањ у Паризу изграђен за потребне светског сајма 1889. године).

На овогодишњем ЕXПО 2020 Србија је добила велику част да изложи своје патенте и оно што најбоље репрезентује нашу дивну земљу, а сви путници могу приликом одласка на ЕXПО посетити штанд Републике Србије и погледати шта то имамо да понудимо на највећој светској позорници. ЕXПО 2020 је своја врата посетиоцима отворио 01.10.2021. , а трајаће све до 31.03.2021. тако да уколико желите да посетите овај мега догађај, то можете учинити до краја марта следеће године.

Фото: Wаyоут

Када је реч о излетима, незаобилазна је посета главном граду Уједињених Арапских Емирата, Абу Дабију, са посетом грандиозној шеиковој палати, као и велелепној, једној од највећих светских џамија, Гранд Мосqуе џамији, а посебну драж овом излету даје и непоновљиви, и једини лиценцирани водич на српском језику за Дубаи и Абу Даби, дугогодишњи водич Wаyоут агенције у Дубаију, Зак.

Такође, полудневно разгледање Дубаија, пустињски сафари, романтично крстарење Дубаи Марином, посета највишој згради на свету - Бурџ Калифи, само су неки од незаборавних излета на које можете и више него квалитетно потрошити своје време у Дубаију.

Наравно, Дубаи и шопинг не могу једно без другог у истој реченици, а непрекидни попусти најпознатијих светских брендова, у комбинацији са најбољим светским ланцима ресторана, довољна су позивница да више од једном посетите највећи светски тржни центар Дубаи Малл, или тржни центар са сопственим скијалиштем где се можете чак и дружити са пингвинима, Малл Оф тхе Емиратес.

Уз велику захвалност на дугогодишњој сарадњи авио компанији Флy Дубаи која обавља директне летове за Дубаи сваког дана у недељи, као што сте навикли претходне јесени и зиме, уз неизбежан одмор на дивним плажама Арабијског залива, препоручујемо путовање у Дубаи у октобру, новембру и децембру. За наше путнике смо издвојили неке од најпопуларнијих хотела са најприступачнијим ценама, а Дубаи свакако важи за једну од најсигурнијих и најорганизованијих дестинација које су се међу првима опоравиле и наставиле нормално функционисање након пандемије, а ако сте навикли да своје путовање у Дубаи резервишете преко туристичких портала, проверите наше пакет аранжмане који укључују авио карте, трансфере на дестинацији, смештај у врхунским хотелима, као и услуге лиценцираног водича на српском језику и уверите се у то да су наше цене најповољније уз максимално квалитетну услугу.

Фото: Wаyоут
 
Из наше понуде бисмо посебно издвојили хотеле као што су један од најпознатијих хотела у Дубаи Марини међу нашим путницима Јаннах Плаце Дубаи Марина 4*, Wyндхам Дубаи Марина 4*, Рове Дубаи Марина 3*Луx који су идеално позиционирани за љубитеље цитy-бреак-а који желе да им плажа буде надохват руке, као и Ибис Стyлес Јумеирах 3*Луx и Хилтон Гарден Инн Јумеирах Ареа 4* у близини Јумеирах плазе. Такође, као хотеле за одмор на прелепим плажама, издвојили бисмо Дукес Тхе Палм 5*, као и хотел у самом срцу омиљене шеталишне зоне у Дубаију ЈБР, а то је Хилтон Дубаи Тхе Wалк 4*Луx који својим гостима такође нуди бесплатно коришчење плаже и лежаљки. За оне који желе да отпутују у Дубаи због шопинга, издвојили бисмо хотеле који се налазе на пешачкој удаљености од најпознатијих светских тржних центара, Мена Плаза Ал Барсха 4*, Ибис Ал Барсха 3*, Голден Тулип Медиа Хотел 4*, Мерцуре Ал Барсха Хеигхтс 4*, Трyп бy Wyндхам Ал Барсха 4* у близини Малл оф Тхе Емиратес и Цитyмаx Бусинесс Баy 3* и Цанал Централ Бусинесс Баy 5* поред највећег тржног центра на свету Дубаи Малл и највише зграде на свету Бурј Кхалифа-е.
 

Фото: Wаyоут

За све љубитеље луксуза, на чувеном шеталишту Јумеирах Тхе Wалк бисмо издвојили Wаyоут Голд хотеле Риxос Премиум Дубаи ЈБР 5*, затим Схератон Дубаи Јумеирах 5*, као и Хилтон Дубаи Јумеирах 5*. За оне који желе да побегну од градске гужве, саветујемо одмор у неком од најлуксузнијих светских хотела који се налазе на чувеној палми - Јумеирах Тхе Палм, а неки од њих су Атлантис Тхе Палм 5*ФИВЕ Палм Јумеирах 5* или ДУКЕС Дубаи Тхе Палм 5*. Такође, не смемо заборавити ни најлуксузније градске хотеле, као што су ИнтерЦонтинентал Дубаи Марина 5*, Армани Хотел Дубаи 5*, Аддресс Боулевард 5* или Аддресс Скy Виеw 5*.

Овим путем желимо да изразимо велику захвалност свим путницима и да се извинимо свима због тога што не можете понекад да нас добијете путем телефона услед велике гужве и великог броја захтева, а не заборавимо да морамо да поштујемо епидемиолошке мере и  због ограниченог броја људи које можемо примити у пословницу се може десити да путници понекад морају сачекати ред испред агенције.

Због тога позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок  и Инстаграм  странице, стога вас позивамо да их запратите, а тамо вас чека мноштво занимљивог садржаја.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas