Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УСПЕШНЕ ПРИЧЕ

ВАНИЛИЦЕ су српски бренд, а јесте ли чули за "САВРШЕНИЛИЦЕ"? МИЛИЦА их је подигла на ВИШИ НИВО (ФОТО)

Она је лепа, млада, успешна, стручњак за међународно право и покренула је мали бизнис са колачићима.

1596111130_MilicaBosnic.jpg
Фото: А. М.
Oglas

Милица Боснић (33) је стручњак за међународно право. Ускоро ће докторирати, а стручњак је за заштиту података личности на интернету. Успешна је у овом послу, али је међу пријатељима познатија по колачићима - ванилицама.

Прочитајте још: Није шминка, нису штикле! Ево који кућни УРЕЂАЈ је ЕМАНЦИПОВАО ЖЕНЕ

Колачиће "савршенилице" прави већ две године и продаје путем друштвених мрежа. Није се обогатила, већ покрива трошкове. Каже да јој прављење колачића, пре свега, причињава велико задовољство.

- Мислим да свако треба да има додатни посао, јер су таква времена, а ванилице су српски бренд и треба да их правимо, развијамо нове рецепте и популаришемо - каже Милица.

Свако треба да има додатни посао!

Колачићи су јој хоби, има јединствен поклон за све пријатеље, али је то уједно и бизнис. Каже да верује у све послове везане за храну. Њене колачиће продају и многи београдски кафићи.

- Храна људима причињава задовољство, лечи од болести и туге, а поготово колачиће нико не одбија - каже Милица.

Прочитајте још: "Моји синови су јели ПАРАДАЈЗ": Миона је направила ПОВРТЊАК КРАЈ САВЕ, а ово је њена ПРИЧА

Милица је регистровала производ и каже да има неколико рецепата. Прави их по старинском, премијум и "хелт" рецепту. Нарочито су тражени колачићи од интегралног брашна из манастира Рукумија са органским кокосовим шећером. Прави их као класичне ванилице, у облику срца или цветић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas