· · Komentari: 0
PUTOVANJA

Pišite reportaže o Srbiji, a najbolje dobijaju NAGRADE

U toku je konkurs za najbolju reportažu Fondacije "Biljana Bosnić Ognjenović".

1623675817_BiljanaBosnicUvac.jpg

Fondacija „Biljana Bosnić Ognjenović“ i ove godine organizuje konkurs za najbolju reportažu (tekstualnu ili video) o destinaciji u Republici Srbiji.

Pročitajte još: Ovo mesto u Srbiji je sveto i ISPUNJAVA ŽELJE: A razlog zašto su manastiri u njemu MALI je PRELEP I NEVEROVATAN! (FOTO)

Nagrada sadrži plaketu i novčani iznos od 100.000,00 RSD. Pravo da konkurišu imaju novinari, kao i studenti svih fakulteta u Republici Srbiji. Prošle godine je Fondacija organizovala izbor za najbolju reportažu o Egiptu i Srbiji.

Ko je Biljana Bosnić?
Biljana Bosnić Ognjenović je bila novinarka sa dugogodišnjim iskustvom u polju turizma koji je tokom vremena postao njena uža specijalnost. Kao jedna od najboljih mladih turističkih novinarki iza sebe je ostavila brojne novinarske reportaže, putopise i intervjue sa eminentnim ličnostima iz sveta kulture i umetnosti, kao i sa ekspertima iz oblasti kulinarstva, ugostiteljstva, turizma i hotelijerstva.

Prijave na konkurs mogu da se šalju do 15. jula na e-mail adresu: fondacijabbo@gmail.com

Reportaža ne sme da bude objavljivana

Radovi koji konkurišu ne smeju da budu već objavljivani ili nagrađivani. Svaki kandidat može da konkuriše samo sa jednom reportažom. Pisana reportaža može da sadrži najviše 10.000 karaktera (sa praznim mestima) i  3-4 fotografije, dok video može da traje do 15 minuta.

Pročitajte još: Kineski turisti našli "jin i jang" u Šumadiji: Hoće da vide Moravu, a u muzeju ostavljaju čudne poruke (FOTO)

Pobednik će biti proglašen 21. jula godine, dok će nagrada biti uručena 27.septembra, na Međunarodni dan turizma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.