Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИГАО У СРБИЈУ, ЦЕНА ОДЛИЧНА: Само овај телефон на свету може тако да снима – прави чуда за Инстаграм и Јутјуб, а и уникатан изглед (ФОТО)

Заблистај у креирању видео садржаја уз помоћ, првог у индустрији, Solo Cut Mode режима

1663066305_HONOR_70_6.jpg
Фото: Промо
Oglas

Живимо у времену када мобилни телефони све више добијају на значају, постају саставни део човековог живота и могу се користити у многе сврхе. Свестан све већих потреба потрошача, глобални технолошки бренд HONOR 70 5G је свим корисницима у Србији понудио HONOR 70 5G, нови модел премијум класе из Н серије паметних телефона, представљеног на овогодишњем IFA сајму. HONOR 70 5G нуди широк спектар карактеристика и режима, међу којима је и јединствени Solo Cut Mode.

HONOR 70 5G поседује први у индустрији режим Solo Cut Mode  који омогућава истицање једне особе из групног јвидео снимка, захваљујући технологији Person Autofocus Tracking. Уз карактеристику Dual Video Streaming, на екрану се истовремено може приказати више видео снимака, укључујући видео на ком је у фокусу само једна особа, поред главног видео снимка на ком се налази група људи. Такође,  Person Re-Identification технологија додатно идентификује и анализира преко 10 карактеристика особе, као што су лице, коса, одећа и држање. Уколико се деси да „главни јунак ваше приче” изађе из кадра, захваљујући алгоритмима вештачке интелигенције паметног телефона HONOR 70 5G, омогућено је поновно праћење исте особе.

Фото: промо

У ситуацијама када се одлучите да желите да промените главног субјекта у вашем видео снимку, помоћу Seamless Focus Switch опције, пружа се могућност да само једним додиром промените фокус видео садржаја. Карактеристика Dual Video Streaming омогућава истовремени приказ на екрану више видео снимака, укључујући видео где је у фокусу одабрана особа, поред главног видео снимка на ком се налази група људи.

Уз јединствени Solo Cut Mode, за одличне видео снимке и фотографије заслужна је главна двострука камера од 54MP која поседује сензор IMX800 Super Sensing од 1/1.49 инча, први те врсте у индустрији, који побољшава перформансе фотографије и омогућава корисницима да забележе довољно светле и јасне фотографије. HONOR имаге Енгине, решење компаније HONOR 70 5G за обраду фотографија, омогућава креирање фотографија и видео снимака на највишем нивоу.

Фото: промо

HONOR 70 5G поседује батерију капацитета 4800мАх, а захваљујући жичаном пуњачу HONOR SuperCharge od 66W  корисницима је омогућено уживање током читавог дана.

Паметни телефон HONOR 70 5G, уникатног изгледа, поседује симетрични двоструко закривљени екран и представља идеалан избор за кориснике којима је битно да уз креирање фотографија врхунског квалитета имају и модни аксесоар који се уклапа уз све стилове. HONOR 70 5G је корисницима у Србији доступан у низу запањујућих и модерних опција, укључујући Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

Фото: промо

HONOR 70 5G је на тржишту Србије у слободној продаји доступан од 2. септембра код свих оператера и у малопродаји по препорученој малопродајној цени од 69.999 динара за верзију 8/128 GB и од 79.999 динара за верзију од 8/256 GB.

Више информација можете пронаћи на: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-70/.

О HONOR - U

HONOR је водећи светски произвођач паметних уређаја. Кроз своје услуге и производе, настоји да створи интелигентнији свет за све и да се захваљујући својим иновацијама позиционира као глобални технолошки бренд. Са примарним фокусом на истраживање и развој, посвећен је развоју технологије која омогућава људима широм света да још више напредују, пружајући им слободу да постигну и учине више. Његов портфолио се састоји од висококвалитетних паметних телефона, таблета, преносних рачунара и носивих уређаја који одговарају сваком буџету. Такође, ови уређаји су иновативни, премијум, поуздани и корисницима олакшавају свакодневицу.

За више информација, посетите HONOR на интернету на http://www.hihonor.com  или нас пратите на:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas