· · Коментари: 0
хонор

Елегантан и моћан: ХОНОР 50 паметни телефон за свачије потребе

ХОНОР, откако послује као независна компанија, добио је одрешене руке по питању употребе Гоогле сервиса и приступу Плаy Сторе апликацијама.

1637225196_HONOR-50_2.jpg
Фото: промо

То не само да ће омогућити да се ХОНОР 50 телефон боље позиционира изван Кине, већ ће моћи равноправно да се бори са конкуренцијом на тржишту. У наставку представљамо могућности ХОНОР 50 паметног телефона који је у Србији у слободној продаји од 15. новембра.

Прво што се примећује код ХОНОР 50 телефона је веома атрактиван дизајн, а у Србији је доступан у три боје – Фрост Црyстал, Емералд Греен и Миднигхт Блацк. Задња маска се пресијава и, у једној колорној варијанти, светлуца под различитим угловима светлости, што га чини посебно атрактивним за нежнији пол, који телефон често посматра као модни додатак. На задњој страни доминира овални модул са четири камере, који се састоји из два дела. Главна камера заузима читаву половину овог модула, док су на другој половини распоређене преостале три камере.

Главна камера има резолуцију од 108 МП, а поред ње, на располагању су 8 МП широкоугаона камера, 2 МП макро камера и 2 МП сензор дубине. Аутофокус је веома брз, чак и у условима лошег осветљења, па је ХОНОР 50 и тада у стању да брзо направи фотографије доброг квалитета, без много шума. Оштрина фотографија је веома добра, чак и у угловима, а боје нису „прејаке“ као што је то често случај код камера на телефонима.

Широкоугаона камера „хвата“ 120 степени. Макро камера има фиксни фокус од 4 цм и омогућава фотографисање предмета из велике близине, а сензор дубине одлично обавља свој посао. Предња камера има резолуцију од 32 МП и она је један од великих адута овог телефона. Постављена је у „пунцх холе“ по средини, близу горње ивице екрана. Савршена је за кориснике који праве влогове, често обављају видео разговоре, или једноставно воле да праве селфије. Када је снимање видео записа у питању, свидели су нам се мулти-видео модови који омогућавају комбиновање до три камере у једном снимку, од којих ћете највероватније највише користити мод који истовремено снима задњом и предњом камером.

Фото: промо

На предњој страни постављен је закривљен ОЛЕД екран дијагонале 6.75 инча и резолуције 1.080 x 2.340 пиксела. Екран може да произведе 1,07 милијарди боја и покрива 100 досто ДЦИ-П3 распона боја. То прати брзина освежавања екрана до 120Хз и брзину узорковања додира од 300Хз, обезбеђујући велике брзине одзива екрана за пружање јединственог доживљаја током гледања видео записа и играња игрица са мањим улазним закашњењем.

Закривљеност ивица екрана само потврђује осећај ексклузивности који доноси овај телефон. Ако узмемо у обзир да је он позициониран у средњој ценовној класи, то можемо да сматрамо као велики плус. Телефон је веома танак (испод 8 мм), а том утиску додатно доприноси и заобљеност ивица, које чине и да телефон лепо и удобно лежи у руци.

ХОНОР 50 је заснован на Qуалцомм Снапдрагон 778Г 5Г чипсету, који је ту да побољша перформансе и процесора и графичког процесора за 45 одсто при чему је АИ процесорска снага већа за 123 одсто у поређењу са претходном генерацијом. Уз Турбо X графички процесор, јединственом технологијом убрзања графике, ХОНОР 50 пружа моћне перформансе чак и током интензивног играња игрица. Телефон је опремљен и са 6 ГБ РАМ-а, као и са 128 ГБ простора за податке. Поред ове верзије, на нашем тржишту је доступна и верзија са 8 ГБ/256 ГБ, што је још боља варијанта.

ХОНОР 50 поседује батерију капацитета 4.300 мАх, која издржава дан, до дан и по употребе. Уз телефон стиже и супер брзи пуњач од 66 W, који захваљујући СуперЦхарге технологији може да допуни батерију до 70 процената за само 20 минута.

На телефону је инсталиран Андроид 11 са Магиц УИ 4.2 корисничким интерфејсом. Као што смо поменули, инсталирани су сви Гоогле сервиси, па не морате да тражите алтернативе за апликације које сте навикли да користите.

За закључак, можемо да кажемо да је у питању одличан телефон са квалитетном задњом и предњом камером, одличним закривљеним ОЛЕД дисплејом, изузетно атрактивним дизајном, и све то по цени која није отишла у небеса. Телефон је у нашој земљи у слободној продаји доступан од 15. новембра.

О ХОНОР-у

ХОНОР је водец́и светски произвођач паметних уређаја. Кроз своје услуге и производе, настоји да створи интелигентнији свет за све и да се захваљујући својим иновацијама позиционира као глобални технолошки бренд. Са примарним фокусом на истраживање и развој, посвец́ен је развоју технологије која омогуц́ава људима широм света да још више напредују, пружајуц́и им слободу да постигну и учине више. Његов портфолио се састоји од висококвалитетних паметних телефона, таблета, преносних рачунара и носивих уређаја који одговарају сваком буџету. Такође, ови уређаји су иновативни, премијум, поуздани и корисницима олакшавају свакодневицу.

За више информација, посетите ХОНОР на интернету на хттп://www.хихонор.цом или нас пратите на:

хттпс://www.фацебоок.цом/ХонорСрбија/

хттпс://тwиттер.цом/Хонорглобал

хттпс://www.инстаграм.цом/хонорсрбија/?хл=ср

хттпс://www.yоутубе.цом/цханнел/УЦ0ае0оХ87лНСК_QцрбГ9x4А/феатуред

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.