Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савршен спој дизајна и технологије: ХОНОР 50 представљен у Србији

Глобални технолошки бренд ХОНОР је на онлине догађају корисницима у Србији представио нови модел паметног телефона ХОНОР 50.

1635777483____HONOR-50-model-dostupan-u-Srbiji_1.jpg
Фото: Промо
Oglas

ХОНОР 50 је опремљен Гоогле сервисима (ГМС) и први је паметни телефон који поседује Qуалцомм СнапдрагонТМ 778Г платформу. Његов запањујући дизајн и иновативне могућности за влогинг подижу стандарде паметних телефона у овој категорији.

„Поносан сам што смо корисницима у Србији представили ХОНОР 50, паметни телефон који је у Кини забележио невероватан успех. Настављајући наслеђе ХОНОР серије интегрисања естетике и технологије, нови паметни телефон ХОНОР 50 може се похвалити низом импресивних иновација у камери, дизајну и перформансама, захваљујући сарадњи са нашим глобалним партнерима, водећим у индустрији”, рекао је приликом представљања Бруце Хуанг, први генерални менаџер за ХОНОР Србија, Хрватска и Словенија.

Фото: Бруце Хуанг, први генерални менаџер за ХОНОР Србија, Хрватска и Словенија

Дизајниран да задовољи све захтевније модне потребе корисника, ХОНОР 50 надилази конвенционалне боје и у Србији је доступан у низу запањујућих и модерних опција, укључујући Фрост Црyстал, Емералд Греен и Миднигхт Блацк.

ХОНОР 50 је на тржишту Србије у претпродаји доступан од 1. до 14. новембра, а у том периоду сви који купе ХОНОР 50 добијају ХОНОР Еарбадс 2 Лите слушалице. Модел Хонор 50 у слободној продаји ће се наћи од 15. новембра код партнера А1, МТС, Теленор, Гигатрон, Техноманија и Техномедиа по препорученој цени 64.999 рсд до 73.999 рсд, у зависности од верзије.

Четвороструки систем камера за ненадмашно влогинг искуство

ХОНОР 50 подиже искуство снимања влогова на нови, виши ниво. Захваљујући предњој камери од 32МП са углом гледања од 90°, корисници могу да направе савршене селфије и видео записе, са више људи и пејзажа снимљених у кадру. ХОНОР 50 се може похвалити професионалном четвороструком задњом камером која има главну камеру од 108МП, широкоугаону камеру од 8МП, макро камеру од 2МП и дубинску камеру од 2МП, што корисницима омогућава снимање фотографија и видео записа са изузетно јасном сликом и прелепим детаљима, чак и ноћу.

Пружајући корисницима већу флексибилност при снимању садржаја из различитих углова и перспектива, корисници могу да се пребацују између камера са шест режима снимања који истовремено користе предњу и задње камере, обезбеђујући врхунско искуство снимања које је обично резервисано за професионалце. Нудећи још већи избор када је у питању снимање, корисници такође могу применити мод лепоте (беаутy моде), снимити фотографије директно са видео записа и користити унапред постављене предлошке видео прича (сторy-ја) на свим својим снимцима. Осим тога, бежичне слушалице повезане преко Блуетхоот-а могу да се користе као бежични микрофони током снимања видео записа. Креатори могу да постигну бољи пријем звука током снимања видео записа, што им омогућава да без напора уживају у влогингу.

Фото: Хонор

Могућности брзог пуњења и брзи процесор

„Захваљујући једноћелијској дуал-цирцуит батерији, ХОНОР 50 може лако да подржи целодневну непрекидну употребу са батеријом од 4.300мАх . Уређај поседује технологију ХОНОР СуперЦхарге  од 66W, која омогућава да се батерија напуни до 70% у року од само 20 минута помоћу пуњача који иде уз телефон”, рекао је Немања Лековић, ХОНОР ретаил манагер.

Максимално повећавајући перформансе, ХОНОР 50 поседује Qуалцомм СнапдрагонТМ 778Г 5Г чипсет, побољшавајући перформансе и процесора и графичког процесора за 45% и АИ процесорску снагу за 123% у поређењу са претходном генерацијом. Уз Турбо X графички процесор, јединственом технологијом убрзања графике, ХОНОР 50 пружа моћне перформансе чак и током интензивног играња игрица.

Врхунска израда и дизајн двоструких прстенастих камера

Користећи врхунску и јединствену естетику која одражава најновије дизајнерске трендове, ХОНОР 50 има ултра-танак оквир на предњој страни и 2,5Д исполиране стаклене ивице на горњој и доњој страни екрана, обезбеђујући глатку површину како би корисницима омогућили да уживају и визуелно и док им је телефон у руци.

ХОНОР 50  користи дизајн камере са двоструким прстеном састављеним од два концентрична круга на задњој страни, који подсећају на пар очију, како би помогли корисницима да своје окружење виде на потпунији начин. Црпећи инспирацију из класичног дизајна прстена луксузних марки накита, горњи круг са главном камером полиран је истим класичним, ванвременским металним прстеном на ивици.

Фото: Промо

Запањујући екран за импресивно и удобно искуство гледања

ХОНОР 50 долази са ОЛЕД екраном од 6,57 инча и 75º који подржава Фулл ХД резолуцију од 2340x1080. Екран може да произведе невероватних 1,07 милијарди боја и покрива 100% ДЦИ-П3  распона боја, пружајући задивљујуће визуелне ефекте, оштре и јасне детаље, као и доживљај боја.

ХОНОР  50 има брзину освежавања екрана до 120Хз и брзину узорковања додира од 300Хз, обезбеђујући велике брзине одзива екрана за пружање јединственог доживљаја током гледања видео записа и играња игрица са мањим улазним закашњењем. Уз интелигентну динамичку брзину освежавања, корисници могу да прилагоде брзину освежавања на основу радњи на екрану, што доводи до уштеде потрошње енергије.

Магиц УИ  4.2 оперативни систем за невероватно корисничко искуство

Пружајући беспрекорно и практично искуство, Хонор 50 је опремљен надограђеним Магиц УИ  4.2 оперативним системом, нудећи креативан пакет функција које корисницима омогућавају да остану увек повезани. Стварајући персонализовано, забавно и интерактивно искуство за кориснике, ХОНОР 50 инкорпорира читав низ модерних уметничких решења која корисницима омогућавају да персонализују свој Алwаyс-он-Дисплаy (АОД).

Шта је ХОНОР још припремио корисницима у Србији?

Током лансирања, најављен је и модел ХОНОР 50 Лите. ХОНОР 50 Лите ће одушевити кориснике захваљујући својим карактеристикама које унапређују корисничко искуство. Поседује технологију брзог пуњења ХОНОР СуперЦхарге од 66W, ФуллВиеw  екран од 6,67 инча и четвороструки систем камера са главном камером од 64МП. ХОНОР 50 Лите ће корисницима у Србији бити доступан у бојама Дееп Сеа Блуе и Миднигхт Блацк, а информације о датуму доступности и цени биће ускоро познате.

ХОНОР Еарбудс 2 Лите слушалице поседују изузетне перформансе које обезбеђују сјајан доживљај приликом слушања музике, телефонирања, али и код гејминга. Долазе у црној и белој варијанти, а њихов 3Д бионички и ергономски дизајн доприноси врхунском корисничком искуству, уз трајање батерије до чак 32 сата. Уз помоћ тоуцх сензора корисници могу да их контролишу без гледања у телефон. Опција аwаренесс доноси могућност комуницирања са саговорником без скидања слушалица.

Лаптоп ХОНОР МагицБоок 15, дебљине свега 15мм и тежине 1,5кг, идеалан је сарадник за рад од куће или у канцеларији. Захваљујући висококвалитетним материјалима, алуминијумском кућишту и Фулл Виеw  дисплеју омогућава његово удобно коришћење. Двоканална РАМ меморија велике брзине, ССД5 и Интел најновије генерације задужени су за изврсне перформансе. Изузетно уски оквир модела МагицБоок 15 има потпуно ламинирани дисплеј за смањивање рефлексије светла са ЛЦД панела, стварајући имерзивне реалистичне слике чак и на директној сунчевој светлости. ТÜВ Рхеинланд  сертификовани дисплеј смањује сувишно плаво светло за безбедније и удобније читање. Захваљујући брзом пуњачу од 65W, можете напунити МагицБоок до 53% за само пола сата.

За више информација посетите: хттпс://www.хихонор.цом/рс/

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas