Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАЗВОД

Развод тежак милијарде: Шта је прави разлог развода Мелинде и Била Гејтса?

Мелинда је била уз Била од самог почетка, па је за очекивати да ће имовина вредна милијарде бити - подељена.

1620114490_DepositphotosBilGejts.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Председник „Мајкрософта", милијардер, бизнисмен и филантроп Бил Гејтс, објавио је на „Твитеру" да се разводи од Мелинде.У објави на Твитеру, коју потписују заједно Бил и Мелинда Гејтс, наводи се да су заједно одлучили да окончају брак дуг 27 година.

Прочитајте још: Певачица у СЕКСИ издању: Испод мантила има само једну ствар и Инстаграм ГОРИ (ФОТО)

Бил и Мелинда су се упознали када је она почела да ради у његовог компанији "Microsoft". Венчали су се 1994. године на Хавајима. Тада су сви причали два вица. Први је био о томе како се Бил одлучио за брак: направио је листу ЗА и ПРОТИВ венчања. Други виц је био о првој брачној ноћи. Наиме, када су Мелинду дан после питали "како је било", она је одговорила: Мајкро енд софт (мало и меко).

Колико имају пара?
Процењује се да имају 146 милијарди долара. До 2017. године био је најбогатији, а онда га је претекао Џеф Безос.
Троје деце, огромно богатство и фондација.

Брак је био плодоносан и добили су троје деце: Џенифер, Рорија и Фиби. Година 2000. била је историјска за читаву планету, јер су тада основали хуманиратну организацију "Bill & Melinda Gates Foundation".

Велики део богатства су делили у хуманитарне сврхе, а током корона вируса дали су 256 милиона долара у хуманитарне сврхе. Бил Гејтс од прошле године уопште не иде у компанију коју је основао.

Прочитајте још: Са цветићима, штрасом... Маска као УКРАС лица (ФОТО)

Међутим, ова фондација је била и предмет многих контраверзних расправа око умешаности у вакцине.

„За више од 27 година заједничког живота, одгајили смо троје дивне деце, основали фондацију, која помаже људима широм света. Нас двоје настављамо да делимо веру у ту мисију, и на њој настављамо заједно да радимо. Ипак, не верујемо да, као пар, можемо да заједно наставимо следећу фазу наших живота. Молимо за приватност током почетка новог раздобља у нашим животима", пише у објави на Твитеру.

ддасдас

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas