Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕНЗИЈА

ЖЕНЕ СУ ГА САЊАЛЕ: Нови ХУАWЕИ П50 ПРО коначно стигао у СРБИЈУ - Спој елеганције, безбрижности и иновација који ћете обожавати (ФОТО)

Након дуге паузе од око 15 месеци, нови модел Хуаwеи телефона коначно је дошао и код нас. У питању је П50 ПРО, који се по много чему разликује од претходних модела овог произвођача.

1644846965_naslovna-1.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Нови модел Хуаwеи телефона, веома је прегледан, елегантан, лаган и што је најважније брз и одличан за сурфовање.

Прочитајте још: Како најлакше да ОЧИСТИМО ЕКРАН ЛАПТОПА? Не заборавите обавезни ПРВИ КОРАК

Предности новог Хуаwеи П50 ПРО телефона

Највећа предност му је камера, која је невероватне резолуције, одличне оштрине и невероватних боја. Мало су атрактивније у односу на претходне Хуаwеи моделе. Он има најбољи ефекат када сликате нешто са већом дубином сцене и замућењем позадине, прави и нешто светлије фотографије, које изгледају лепше.Ултра широка камера је употребљивија. 

Камера

Ноћни мод је и више него одличан, топлији, доста је бржи у односу на претходни модел. Видео снимци су глатки и са бољом стабилизацијом.  Ако сте до сада били задовољни Хуаwеи - ом, сада ћете бити презадовољни. Љубитељи овог произвођача, нови модел П50 ПРО ће доживети као празник, јер је једноставан за коришћење и много унапређенији од досадашњих модела, па ће многима који воле да се сликају, пружити невероватан ужитак током фотографисања и снимања. 

Поред Петал претраживача, који је системски софтвер Хуаwеи-а откако су раскинули сарадњу са Гоогле-ом, велика предност је што на П50 ПРО, једноставно, брзо и лако ипак можете инсталирати своје омиљене апликације , веома брзо и лако преко Апп галерије која је доста узнапредовала.

 

Фото: Приватна архива

Довољно је да у Апп галерији пронађете Гспаце и онда из ње инсталирате све жељене апликације које се налазе у Гугловом Плаyсторе-у. Уједно ово је једна од великих промена у односу на све досадашње моделе.
Хуаwеи П50 ПРО сада стиже и са најбољим процесором, па оно што је осетна разлика у односу на све досадашње је и његова брзина.

Поседује неколико микрофона за снимање звука, како би забележени звук био високог квалитета

Оптимизација система се ради према могућностима процесора, а не као до сада да се све избалансира и унапред припреми како би дошло све на своје место. Визуелно је један од најлепших Хуаwеи модела до сада. Веома је прегледан и представља идеалан модел за пословне људе. 

 

 

Фото: Приватна архива

Игрице су такође подигнуте на виши ниво, а захваљујући невероватној резолуцији, љубитељи истих, моћи ће несметано да уживају у њима.

Потрошња батерије

Потрошња на дневној бази је невероватна. Колико год да користите телефон интензивно, батерија ће вам издржати читав дан . Након два сата коришћења телефона, скидања апликација и коришћења истих, батерија је са сто посто дошла на 80, што са пређашњим моделима није био случај.

Фото: Приватна архива

У пакету се налази и брзи пуњач од 66w, стога уколико вам се овај модел телефона испразни, за неких 36 до 38 минута, поново ће бити на 100% и у функцији коришћења. Такође има могућност и бежичног пуњења од 50w уколико поседујете овакав пуњач, па ћете моћи омогучити и пуњење других уређаја , али уколико желите, можете да помогнете и пријатељу , ако поседује његов модел телефона поседује бежично пуњење.

Прочитајте још: Елегантан и моћан: ХОНОР 50 паметни телефон за свачије потребе

Хуаwеи П50 ПРО долази у две боје код нас црној и златној. Има благо закривљени екран, као и посебна ојачања на ивицама да спрече оштећења уколико дође до неког пада. Рам телефона од метала, напред и назад је заштитно стакло. Тежкина телефона је 194гр, има заштиту од воде и прашине. Стерео звучни су и  доле и горе, тако да имате јако леп звук из унутрашњости из П50 ПРО телефона. На доњој површини има две фиоке за две сим картице, али имате могућност и за нано картицу.  

П50 ПРО оправдао је очекивања и један је од најкомплетнијих телефона код нас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas