Oglas
· · Komentari: 0
18 GODINA KASNIJE

Gde su sada glumci OMILJENOG PRAZNIČNOG filma "U stvari ljubav": Tragedija, slomljeno srce i Holivud (FOTO)

Prošlo je 18 godina otkako je Ričard Kertis okupio A-listu da bi napravio jedan od najvećih božićnih filmova decenije, i do danas "U stvari ljubav" ostaje svečana stvar koju morate videti.

1638191257_pjimage--51-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Od tragedija i preranih smrti do slomljenog srca i Holivuda, evo gde su vaše omiljene zvezde sada...

Hari - Alan Rikman

'Loš Hari' se našao u kućici za pse nakon što se zaljubio u Mijine čari i pritom slomio srce svojoj ženi. Ali u stvarnom životu, glumac Alan je bio daleko od preljubnika, ostao je u braku sa ljubavi iz detinjstva Rimom Horton do svoje smrti 2016. godine.

Pročitajte još: Svakodnevno prolazite pored ovih zgrada, a ne znate da su u njima snimljeni KULTNI filmovi SFRJ (FOTO)

Doživeo je manji moždani udar tog avgusta pre nego što su lekari otkrili da boluje od raka pankreasa. Rekao je samo onima koji su mu bili najbliži i umro je u januaru 2016. godine u 69. godini, ostavljajući prijatelje, porodicu i fanove shrvane.

Foto: shutterstock

Sem - Tomas Brodi

On je bio oduševljeni školarac koji je probio aerodromsko obezbeđenje da bi svojoj simpatiji Džoani dao božićni poljubac. Sada 31-godišnji glumac Tomas Brodi-Sangster uživa u filmskom uspehu filmova "Dadilja Mekfi", "Dečko koji ne obećava" i "Ratovi zvezda", kao i zapažene uloge u "Igri prestola". 

U medijima se piše da se zabavlja sa bivšom ženom Elona Maska, Talulom Rajli, sa kojom glumi u novoj drami Denija Bojla "Pistols". On igra Malkolma Meklarena dok ona igra Vivijen Vestvud.

Ali jedna od glavnih stvari koja i dalje fascinira fanove je mala razlika u godinama između Tomasa i njegove koleginice iz filma "U stvari ljubav", Kire Najtli. Imao je samo 13 godina kada je igrao Sema, dok je Kira imala 18 godina kada je preuzela ulogu novopečene Julije.

Foto: profimedia

Daniel - Liam Nison

Glumio je ožalošćenog udovca Danijela, koji je pokušavao da se brine o svom posinku Semu. Šest godina kasnije, stvarni život je tragično pretvorio fikciju u stvarnost, kada je njegova supruga Nataša Ričardson umrla u čudnoj nesreći na skijanju. Išla je na kurs skijanja za početnike u odmaralištu Mont Tremblant u blizini Montreala kada je pala i udarila glavom.

„Rečeno mi je da je moždano mrtva... Bila je na aparatima za održavanje života i slično“, rekao je Liam za 60 minuta 2014. "I ušao sam... i rekao joj da je volim. Rekao sam, 'Slatkišu, ne vraćaš se iz ovoga. Udarila si se u glavu. To je, ne znam da li me čuješ, ali to je pošlo po zlu.'“ Umrla je od epiduralnog hematoma dva dana kasnije.

Foto: shutterstock

Mark - Endru Linkoln

Jadni Mark je bio beznadežno zaljubljen u Džulijet (Kira Najtli), koja je nažalost bila udata za njegovog najboljeg prijatelja. 

„U jednom od najromantičnijih filmova svih vremena, morao sam da igram jedinog momka koji ne završi sa devojkom“.

Endru je postao velika holivudska zvezda zahvaljujući ulozi Rika Grajmsa u blokbaster seriji o zombi apokalipsi, The Walking Dead.

Foto: shutterstock

Mia - Hajke Makač

Glumila je fatalnu Miju, koja je zavela svog oženjenog šefa Harija (Alan Rikman) i ubedila ga da joj kupi ogrlicu, ostavljajući suprugu Karen (Ema Tompson) slomljenog srca. U to vreme, nemačka glumica je bila u sedmogodišnjoj vezi sa zvezdom Džejmsa Bonda, Danijelom Krejgom, a potom je stekla ime Liza Adison u filmu "Pritajeno zlo" 2002. godine.

Rastala se od Danijela 2004. i kasnije se udala za muža nemačke indi zvezde Maksa Martina Šredera i rodila troje dece. Rastali su se nakon 10 godina braka i Hajke je sada u vezi sa glumcem Tristanom Puterom. Živi u Berlinu.

Foto: shutterstock

Džoana - Olivija Olson

Amerikanka Džoana je držala Semovo srce u svojim rukama posle onog zapanjujućeg školskog nastupa. Posle "U stvari ljubav", glumila je u Diznijevoj TV emisiji "Fineas i Ferb" od 2007. do 2015. godine. Takođe je dala glas Blis u ponovnom pokretanju serije "Paverpaf grls", i davala je glasove likovima u brojnim video igricama.

Ona je priznala da je bila zaljubljena u Tomasa, koji joj je bio prvi poljubac.

Foto: shutterstock

Govoreći o ponovnom okupljanju ekipe filma, rekla je za E! Vesti: „Bila sam stvarno nervozna jer sam nekada bila zaljubljena u Tomasa, a takođe sam bila zabrinuta jer sam bila viša od njega. Sada ima 29 godina, nedavno je učestvovala u Iks faktoru, ali je ostala u suzama kada ju je Simon Kovel otpisao u prvoj emisiji, uživo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas