Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОБЈАВЉЕН ПРВИ ТРЕЈЛЕР: Нови филм из Searchlight pictures куће – „МЕНИ“ (The menu)

Ања Тејлор Џој и Ралф Фајнс у гастрономском хорору

1654171682_TheMenu_03934.jpg
Фото: Промо
Oglas

Да ли сте спремни да окусите делиције које ће шеф  кухиње спремати само за вас? Из Searchlight Pictures студија стиже први трејлер за хорор комедију која у домаће биоскопе стиже 17. новембра – „Мени“ (The Menu). Ово је филмски ужитак због кога ћете пожелети да се уплетете у гастрономску игрицу шефа кухиње егзотичног ресторана.

Млади пар путује на удаљено остраво како би јели у ексклузивном ресторам у којем шеф кухиње припрема изврсна јела, уз шокантна изненађења.

Главна улога у хорор остварењу поверена Ањи Тајлор Џој (Anya Taylor - Joy) је улазница ка успеху, с обзиром на то да је ова млада глумица позната по улогама из филмова страве, али и озбиљним историјским драмама попут – филмова „Северњак“ (The Northman), „Вештица: Народна прича Нове Енглеске“ (The Witch), али и у веома успешним серијама као што су „Бирмингемска банда“ (Peaky Blinders) у којој глуми чланицу мафије, Американку, италијанског порекла Ђину Греј и главну ролу у серији „Краљичин гамбит“ (The Queen’s Gambit) за коју је добила награду Златни глобус.

Режију филма потписује Марк Мајлод („Игра престола“), док је велико глумачко име, поред Ање Тајлор Џој  и Британац светске каријере – Ралф Фајнс (Ralph Fiennes) чије улоге захтевају времена како би се набројале, али међу најуспешнијим филмовима то су: „Шиндлерова листа“, Бондови филмови „Скајфол“, „Спекта“, „Није време за умирање“, трећи филм о Кингсменима „The King’s Man: Почетак“, сага о Хари Потеру у улози човека чије име се не сме изговарати – Волдемора...Несумњиво је да Ралф Фајнс својим духом, непосредношћу и озбиљним британским акцентом завређује свачију пажњу.

У осталим улогама су и Дженет Мектир, Николас Холт, Джон Легисамо и многи други. Филм „Мени“ публика може очекивати од 17. новембра у биоскопима пиром земље.

У НАСТАВКУ ПОГЛЕДАЈТЕ ТРЕЈЛЕР ИЗ ФИЛМА „МЕНИ“

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas