Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕД ТВ

ТИ БИРАШ ФИЛМ: Сваке вечери на РЕД ТВ-у у 22 часа приказује се филм по твом избору!

Телевизија нове генерације, каква РЕД ТВ јесте, прати пулс своје публике и не жели да се ограничава.

1602860329_Ti-Biras-FILM.png
Фото: Промо
Oglas

Нема дилеме – до сада сте већ сви чули за РЕД ТВ! А сигурно и гледали барем неку од емисија телевизије коју су створили носиоци интернет генерације. Главни адут РЕД ТВ-а јесу инфлуенсери – инстаграмери, јутјубери и тиктокери. Млада, махом свима већ позната, интернет лица која телевизији дају један сасвим нови приступ и смисао. А шта је заједничко за све нас? Шта повезује бејби-бум генерацију, генерацију X, миленијалце и генерацију З? Забава која никада није превазиђена и свакакао није условљена годинама, кроз деценије иза нас се показало да јесу – филмови.

Телевизија нове генерације, каква РЕД ТВ јесте, прати пулс своје публике и не жели да се ограничава. Иако је млађа популација таргет, РЕД ТВ интересантна и сваком ко се и осећа младо. А као што знамо добра забава не познаје ни границе, ни године и филмови су ти који свакако окупљају различите генерације које заједно у њима могу да уживају.

Фото: Промо

Несвакидашња телевизија, као што је РЕД ТВ, има не само несвакидашње филмове, већ и начин како се филмови који почињу у 22 часа бирају – а њих бирате ви! РЕД ТВ публика! Филмови који се емитују на РЕД ТВ-у од 22 часа избор су публике, која гласа преко Инстаграм профила РЕД ТВ-а : @редтв.рс. Од понуђених, добро пробраних 5 блокбастера, Инстаграм пратиоци својим лајком на слици сторија одлучују се за филм који ће гледати. Блокбастер са највише лајкова биће емитован исте вечери у 22 часа на РЕД ТВ-у. Свакодневно многобројна публика са нестрпљењем чека нови стори са избором филмова за тај дан. Сви највећи филмски дистрибутери су заступљени, тако да нема грешке на коју год страну те лајк одведе.

Да ли са друштвом, са тетком и баком, дечком или девојком – добра забава од 22 часа на РЕД ТВ-у је загарантована, а клик је само твој! А ако баш неки од понуђених филмова желиш много да гледаш, реци својим партнерима за филмско вече и трк на @редтв.рс Инстаграм и баци лајк. Значи, до тебе је. Као и скоро све друго у животу, зар не!?

Зато запрати @редтв.рс, прати најважнија дешавања и учествуј у избору најјачег блокбастера, који ти бираш!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas