Oglas
· · Komentari: 0
novo

NOVA PROGRAMSKA ŠEMA NA NAJGLEDANIJOJ TV POČINJE 12. SEPTEMBRA: Na prvoj kraći dani traju duže

Prva televizija spremna je za jesen!

1662139374_Igra-sudbine.jpg
Foto: TV prva
Oglas

Nova programska šema koja startuje 12. septembra donosi pregršt noviteta, a ono što ste voleli nastavlja da živi kvalitetnije, bolje, u novom ruhu. Iako su gledaoci jedne od najgledanijih nacionalnih televizija bili počašćeni kvalitetnim sadržajem tokom leta, nova šema obećava još bolji i uzbudljiviji program, koji će vam produžiti jesenje i zimske dane koji predstoje.

Ono što najviše ineteresuje gledaoce Prve televizije jeste da li se vraća hit serija „Igra sudbine“ i šta će zameniti popularno „Kolo sreće“ i „Malu suprugu“. Junaci najgledanije telenovele u Srbiji vraćaju se u „svoj TV dom“ 12. septembra u 20.00 sa novim uzbudljivim dramama, novim ljubavnim pričama i starim omiljenim likovima. I to ne samo radnim danima, nego će u vašim domovima omiljena porodica  biti i vikendom od 20.00. Odmah potom, od 21.00 počinje nova serija pod nazivom „Od jutra do sutra“ nastala u „čarobnoj radionici“ Smartmedia produkcije iz koje su nastale gledaocima omiljene serije „Istine i laži“, „Igra sudbine“, „Kolo sreće“ sa glumcima koji su u samom vrhu popularnosti, poput Jelene Gavrilović, Dragane Mićalović, Milutina Miloševića, Ivane Dudić, Branislava Popovića, Ive Štrljić... Odličnim scenarijom i vrhunskom produkcijom i režijom, telenovela „Od jutra do sutra“ sluti da prevaziđe svoje prethodnice i da postane jednako gledana ako ne i gledanija od serija koje su emitovane na Prvoj TV. Radnja se dešava na televiziji, glavni junaci su voditelji i svi oni koji su iza kamere, a šta se zapravo dešava kada se kamere ugase saznaćete svakog radnog dana od 21.00 na Prvoj. 

Foto: TV Prva

Budićete se kao i do sada svakod dana uz Jutarnji program Prve, koji je svojim prepoznatljivim sadržajem privukao i privlači sve više pažnje publike. Zatim su tu jednako važne informativne emisije „Vesti“ i „150 minuta“, koje su i tokom leta bile glavni adut programske šeme. Od 12. septembra vraćaju se, mnogima omiljene, emisije Exkluziv (17.30) i Exploziv (18.45) koje godinama traju zahvaljujući jedinstvenim pričama  nastalim u redakcijama posvećenih i odličnih novinara, a ovoga puta u novom, glamuroznijem studiju.

Foto: TV Prva

Od 13. septembra u 22.00 kreće nova sezona omiljene „Radne akcije sa Tamarom“, dok nam samo nekoliko dana kasnije, 17. septembra, stiže „Biciklom kroz Srbiju“, takođe iz produkcijske kuće „Triangl“. Umesto veslom, u ovoj sezoni Viktor Savić će se kroz Srbiju voziti biciklom, a društvo će mu praviti takođe popularni glumac Aleksandar Radojičić. Vikend je rezervisan i za specijalna izdanja „Exkluziva“ i „Exploziva“,  a u nedelju 18. septembra počinje i emitovanje novog izdanja emisije „Srećna Srbija“ kroz koju će vas i ove sezone voditi Mirjana Bobić Mojsilović. Emisija „Na mestu zločina“ kreće 15. septembra (22.00), a uveliko se priprema sad već kultni „Dosije“, kao i „Nećete verovati“, autora Gvozdena Nikolića.

Foto: TV Prva

Jesen na Prvoj obećava gledaocima još dobre zabave i kvalitetnog sadržaja. Tako će se na programskoj šemi naći i hit naslovi „Toma“, „Zlatni dečko“, „Hotel Beograd“ koje ćete moći da gledate u nekoliko epizoda, „Urgentni centar“, kao i moderna komedija „Popadija“  sa Ninom Seničar i Kruševac getom, najpopularnijim  komičarima na društvenim mrežama,  u glavnoj ulozi.  

I to nije sve, jer vas tokom jesenje sezone  na Prvoj očekuje još mnogo iznenađenja i ekskluzivnog programa.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas