· · Коментари: 0
ПРОМО

ТВ ВЕСТИ ОД САДА У ХД РЕЗОЛУЦИЈИ НА СББ-у! Квалитетнија и лепша слика на једном од најбољих информативних канала у региону!

Сваког дана од 18:10

1618395297_Srdjan-Predojevic-Dusica-Spasic-FOTO-J-SIMONOVIC.jpg
Фото: Промо

Када је 15. фебруара почело емитовање новог телевизијског канала ТВ ВЕСТИ, заиста је почела нова ера информисања – велика продукциона, кадровска и техничка улагања довела су до новог приступа информативном програму, што су гледаоци широм земље препознали. У првих 24 часа, ТВ ВЕСТИ заузеле су треће место међу свим кабловским каналима по броју јединствених гледалаца и биле гледаније од свих осталих телевизија са сличним садржајем, а тај тренд се наставио и два месеца касније.


ТВ ВЕСТИ су постале избор великог броја гледалаца, а сада сви корисници кабловско-дистрибутивног система СББ могу да уживају у квалитетнијој резолуцији слике на овом каналу. Како је СББ прешао на емитовање у високој резолуцији (ХД сигнал), део корисника овог кабловско-дистибутивног система је остао без канала ТВ ВЕСТИ. Да би добили канал ТВ ВЕСТИ, неопходно је да корисници поново претраже све програме или да позову цалл центар на број телефона 19900 за додатну помоћ. Након тога ће поново на 23. месту моћу да гледају ТВ ВЕСТИ са квалитетнијом и лепшом сликом.

Фото: Промо

ТВ ВЕСТИ настала је са циљем да грађани Србије буду информисани правовремено и објективно, а тај циљ постиже већ два месеца. На ТВ каналу ВЕСТИ у сваком тренутку, током целог дана, тим новинара и сниматеља из свих центара у Србији доноси ударне, домаће и светске вести. Од осам часова ујутру, па све до поноћи, на пола сата вас очекују „Вести“ кроз које ће гледаоци сазнати све актуелне и најновије информације из земље и света. Сваког дана од 15:30 часова очекује вас ауторска емисија Душице Спасић, док је термин од 20 часова резервисан за ауторску емисију Срђана Предојевића. У претходна два месеца, кроз Душичину и Срђанову емисију прошли су ексклузивни, стручни и актуелни гости и обрађене су најважније теме у земљи, региону и свету, због чега су ове емисије избор милиоснке публике.


На ТВ ВЕСТИ сваког дана од 18:10 часова можете проверити своје знање из политике и историје кроз квиз „Историјска вртешка“, а очекују вас и други информативни формати – емисије „Правац“, „Одмотавањ“, „Црна хроника“, „Србија у покрету“ и „Наслеђе“, а програм је обогаћен и бројним документарним филмовима. Ако је судити по прва два месеца емитовања, ово је само почетак и то веома добар – ТВ канал ВЕСТИ претендује да постане најбољи информативни канал у региону. Подсећамо још једном да сви корисници СББ-а, који су због преласка на ХД сигнал изгубили канал ТВ ВЕСТИ, могу аа га пронађу на 23. позицији поновним претражвањем свих програма или позивом корисничког сервиса на број телефона 19900. Позивамо вас да канал ТВ ВЕСТИ буде ваш избор за правовремено и објективно информисање.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.