Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ЗДРАВА И БРЗА ДОРУЧКА КОЈА МОЖЕТЕ ПОНЕТИ НА ПОСАО: Више никад нећете ићи у пекару (РЕЦЕПТ)

Доручак је оброк који је најтеже организовати, а да не бисте опет посегнули за лаким решењем и отишли до пекаре, ово су наши предлози

1689326622_shutterstock_1032954109.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Доносимо вам 3 предлога за здрав и укусан доручак:

1. Оброк слата- спрема се ноћ пре

Потребно:

Тестенина
тиквице
парадајз
паприка
маслине
сир

Припрема: Макароне обарите, оперите и оставите са стране да се оцеде. У тигању продинстајте на мало уља рендане тиквице. Тиквицу додајте у макароне, исецкајте парадајз и паприку и све измешајте. Додајте сир и маслине, спакујте у чинију и понесите ујутру на посао.

2. Омлет од спанаћа и батата

Потребно:

1 батат
3 комада јаја
со и бибер
мало уља
мало спанаћа

Припрема: На уљу продинстајте изрендан батат, па му додајте опран спанаћ. Када поврће смањи волумен, прелијте то све јајима, запеците и пребаците у чинију, а можете и у тортиљу. Понесите на посао укусан и здрав оброк.

3. Палента

Потребно је:

Со и вода
Палента
Мало сира и сланинице

Припрема: У сланој води закувајте паленту. Када се прохлади пребаците је у чинију, поспите са мало сира и ситно сецканом сланиницом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas