· · Коментари: 0

"Ако имам неку сумњу, отворено питам": Мирка Васиљевић о љубомори код ње и Вујадина

Мирка Васиљевић и Вујадин Савић познају се од детињства, а у вези су од 2009. године

1671175752_2dbae6051e5f6db931d425260a7bbe261ba0c8c2.jpg
Фото: АТА имагес

Глумица Мирка Васиљевић годинама је у стабилној и срећној вези са фудбалером Вујадином Савићем и имају четворо деце.

Мирка је увек искрена када је реч о њиховом односу. Пар живи без стега и уз максимално обострано поверење, што је основ за здраву везу.

- Немам проблем да Вујадин излази без мене. Свако од нас има своју слободу, свако има право да ради шта год хоће. Не можете никога ни у чему зауставити. Ако жели, наћи ће начин да побегн. Волим да изађем сама, а волим и са њим. Имам жеље, воље и снаге за изласцима, само да је квалитетно друштво - рекла је глумица за Блиц.

Прочитајте још: Каћа Грујић и Марко Гобељић никад СРЕЋНИЈИ: Њихова НАСЛЕДНИЦА је напунила годину дана - "Остани увек ЧАРОБНА"

Како каже, поприлично је отоворена и кад је нешто занима једноставно пита партнера без прављења љубоморних сцена:

- Ако нема повода, нема разлога за љубомором. Не бих сигурно волела да никада не знам где је и шта ради. Мене шта интересује, ја директно и отворено питам. Ако имам неку сумњу, одмах седнемо и поразговарамо. Никада једно другом нисмо правили сцене због љубоморе. Знамо шта је за јавност, а шта за приватност - изјавила је глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.