Oglas
· · Komentari: 0

Bila je fatalna zavodnica i snimila je eksplicitne scenene sa našim slavnim glumcem: Važi za veliku damu, a beogradski život je zamenila seoskim (FOTO)

Danas živi na selu

1653319410_slavko.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Naša slavna glumica bila je jedna od najfatlnijih žena na prostorima bivše Jugoslavije. Pre više od 40 godina snimila je legendarnu eksplicitnu scenu sa Slavkom Štimcem u filmu "Sjećaš li se Doli bel".

Pročitajte još: Milanče iz "Otvorenih vrata" POSTAO EPISKOP: Zamonašio se pre 26 godina, a evo kako je pričao o svom nekadašnjem životu (FOTO)

- Bila sam student treće godine glume kada je moj asistent Bora Stjepanović doveo Emira na klasu da nas vidi. Nisam ni sanjala da mogu da dobijem ulogu. Veliki reditelj je sedeo sa nama i neobavezno pričao. Posle nekoliko dana tražili su mi sve moje fotografije iz detinjstva. Donela sam. To je bilo sve. Prošlo je proleće, otišla sam na kampovanje kada mi je u kamp stigao telegram da se hitno javim u "Sutjeska film". Otišla sam u Sarajevo i te jeseni je krenulo snimanje. Znači, bez probnog snimanja, kastinga i ostalih zajebancija. A znate zašto? Kada znate šta hoćete i kada nađete ono šta ste osmislili, a pritom ste sigurni u sebe, nisu vam potrebni ni kastinzi ni audicije - ispričala je glumica jednom prilikom za Kurir.

Ovo je samo jedna u nizu značajnih uloga jedne od naših najvećih glumica, čiju su karijeru obeležile velike role poput onih u "Boljem životu", "Policajcu s Petlovog brda", "Bošku Buhi", "Salaš u Malom Ritu", "Život je lep" i mnoge druge.

Danas, Ljiljana Blagojević i njen suprug, dramski pisac Siniša Kovačević, već neko vreme žive van Beograda, tačnije u Surduku u Staroj Pazovi.

Pročitajte još: Milena Dravić pokorila je Kan 1980. godine, a KANSKU NAGRADU je javno pocepala po povratku u Beograd: EVO i zašto

 

Život u prestonici par je zamenio seoskim životom. Kako je objasnila trenutno joj prija takav život, a jako je srećna kada je posećuju unuke Miona i Anika i ćerka Kalina.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas