Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Биљана Типсаревић о браку са Јанком: "Трудим се да одржим баланс и будем му подршка"

Модна креторка и супруга тенисера Јанка Типсаревић, Биљана Типсаревић сумирала је утиске из године која је иза нас, а том приликом проговорила и о односу са супругом.

1704353120_6522da3fef24ab81f182319c4eb01c524d56ab5f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Она је открила како успева да негује складан брак са спортистом, и упоредо гради своју каријеру.

- Трдум се да одржим баланс, да будем Јанку подршка. Обоје градимо интернационалне каријере и често смо због посла раздвојени, али тако фунисконишемо цео нас живот и уз поверење, међусобну подршку и разумевање све је могуће. Није лако, шта више обоје будемо веома исцрпљени што када се гледа површински са стране то не изгледа тако, али наше блиско окружење то и те како зна. Обоје смо врло отворени и искрени, транспарентни и кроз живот је много лакше када сте у сваком моменту истински оно што јесте како према себи тако и према другима. Једно другом се не мешамо у посао, ту смо да саслушамо једно другог по потреби. Али, Јанко никада није био умешан у мој посао ни по којем основу, чак га и некада изненадим нечим на  чему сам радила када види резултат, а и обрнуто - прича Биљана.

Како истиче, не жели да заборави ништа из претходне године, али признаје да је било и ружних момента.

- Не желим ништа да заборавим, само постоје ствари које не желим да се понове. Сваки непријатан и болан догађај је лекција више у животу, искуство које нас или ојача или сломи. Из тога видимо колико смо јаки и спремни да из лоших ситуција постанемо мудрији, јачи и захвалнији у животу. Живот је леп и има много лепих тренутака који се сваки рачуна и сваки треба славити. Ова година је била пуна изазова како пословних тако и приватних. Издешавале су ми се фантастичне ствари о којима сам годинама маштала и на којима сам вредно радила , са друге стране као и свима десиле су се и тужне ствари попут губитка нама важне особе. Али, то је живот захвална сам што смо га и имали у животу, што смо имали љубав и човека који нас је много научио и много раости донео. Као мајка памтим све прелепе моменте одрастања и сазревања своје деце, дол гледам како се развијају у сваком погледу је за мене највећи понос и успех. Поносна сам на своју децу у какве особе сазревају, како имају велику емпатију према својој околини и људима генерално, њихова племенитост и начин размишљања ме сваки пут одушеви и учим од њиј много, као што и они као сунђер упијају модел понашања нас као родитеља - каже Типсаревић и додаје:

- Радујем се сваком успеху свог супруга и својих пријатеља, њиховој срећи и љубави који једни другима пружамо. Велика смо проодица и много смо везани једни за друге, сестра и њена породица, родитеља, а велики део мог живота су моје предивне другарице , међусобно делимо све лепе и мање лепе моменте у животима. Жена жени је велики пријатељ, када имате око себе праве жене . Сматрам да је то јако важно, жена жени треба да буде велики ослонац и подстрек кроз живот. Мени је то важно и јако негујем такве односе, морамо се држати заједно и подржавати на свим пољима. Свакако као неко ко ради у моди и са женама то је додатан подстрек и велика срећа. Некако себе стављам на последње место, али трудим се да то променим како би била што боља верзија себе , рад на себи је најбитнији јер само тако можете бити здравији, срећнији, боља мајка, супруга, сестра, ћерка и пријатеље - сматра креаторка.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas