Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''ИЗБАЦИЛА САМ ЈЕДНУ НАМИРНИЦУ И ТУ ЈЕ ЦЕЛА ТАЈНА'': Биљана Типсаревић смршала 30 кг, морала да тражи помоћ -'' Било је тешко''

Биљана Типсаревић након друге трудноће имала је проблем са вишком килограма

1692183432_TIPSAEREVIC.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/биљанатипсаревиц
Oglas

Модна дизајнерка Биљана Типсаревић(40) и њен супруг, тенисер Јанко Типсаревић(39), имају двоје деце - ћерку Емили и сина Ноу, који је на свет дошао 2020. године. У другој трудноћи Биљана се угојила 30 килограма, а будући да вишак није тек тако нестао после порођаја, потражила је помоћ нутриционисте.

"Придржавам се нутриционистичког плана, морала сам да се одрекнем ствари које јако волим. Одрекла сам се својих тајних задовољстава зарад витке линије, а мој слатки грех су пецива и хлебасте ствари", рекла је једном приликом за медије креаторка, која је из исхране избацила угљене хидрате и шећер, и управо у томе је њена главна тајна.

"Имам доручак, ужину, ручак и вечеру. С тим што вечеру често прескачем или не једем после 18 сати, осим ако идем у ресторан с мужем, пријатељима или на неку прославу. Пијем пуно детокс сокова и воде. С обизиром на то да скидам килограме добијене у трудноћи, морам изузетно да пазим шта једем, па се трудим да шећер уопште не уносим", открила је тада за "Сторy" Биљана.

У почетку јој је, признала је, било тешко да се привикне на нов режим, али се временом навикла на здраву исхрану.

"Свашта нешто се налази на мојој трпези. Битно је да је све без шећера. Мој метаболизам је навикао на то, и трудим се да испоштујем сва правила која су ми битна. На почетку је било тешко, али када се навикнете на тај режим исхране, немате ту потребу за било којим видом шећера, што не значи да се понекад нећу опустити за душу. Можда поједем и неки слатки колач, али нећу претеривати", истакла је.

Биљана Типсаревић је и путем друштвених мрежа говорила о проблему са којим се већина жена суочава након порођаја, када килограми споро одлазе.

"После много месеци коначно сам се нашминкала, обукла сам моделе из моје нове колекције које су ми моје женице правиле по мери, јер вишак од 17 кг је и даље ту, али оно што је важно- срећна сам и не стресирам се око било чега, природно све дође на своје, временом", написала је једном приликом.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas