· · Коментари: 0

Биљана Типсаревић о ВАСПИТАЊУ ДЕЦЕ: "Ништа неће добити на тацни"

Јанко и Биљана Типсаревић су поносни на своје наследнике

1669539529_biljana-tipsarevic.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - биљанатипсаревиц

Некадашњи тенисер Јаннко Типсаревић и његова супруга Биљана поносни су родитељи ћерке, Емили и сина Ное. Труде се да их од малих ногу уче правим вредностима.

"Емили се доста ствари не сећа, али она је неко ко не воли да се слика, и дан данас кад пробам нешто да забележим, она побегне, али воли да прелиста наше старе албуме, нарочито са нашег венчања, или оне кад је она била мала",открила је Биљана за "Пинк".

Каже да Емили нијје заинтересована за моду, већ да је више усмерена ка спорту, а занима је и уметност.

"Она апсолутно није заинтересована за моду, заинтересована је за спорт и за уметност. Суботом је водим на посао, и задам јој неке ситне задатке које она може да испрати са својих осам и по година, тако да је свесна да мора да се ради",  рекла је креаторка за "Пинк".

Прочитајте још: ДУГ ОД 53,9 МИЛИОНА ФУНТИ: Водећа продавница Викторије Бекам у Лондону БЕЗ РЕДОВА ЗА ''ЦРНИ ПЕТАК'', компанија пред БАНКРОТОМ? (ФОТО)

Сматра да је породица стуб свега и да су разумевање и међусобна подршка најбитнији.

"Породица је стуб и основ свега у нашем случају. Велико разумевање и међусобна подршка мора да постоји. Ноа је још беба, али Емили ње. Свесна је да мама и тата раде, те да имају обавезе из разлога јер волимо и желимо да буде поносна на нас, да од малих ногу има радне навике и да ништа неће добити на тацни ако се сама не потруди", рекла је креаторка за "Блиц" недавно и додала:

"Трудимо се да их васпитавамо да буду срећни и здрави, да цене себе и своју околину. Да буду скромни и да цене све што у животу имају, а пре свега љубав и велику породицу. Свакако да је беба мала, Ноа је напунио тек 15 месеци, а Емили иде у школу и веома је вредна када су наставне активности у питању, али и ваншколске у којима максимално учествујем јер сматрам да је детету битно омогућити да искуси различите вештине, а на њима је да изаберу свој омиљени спорт, музику, уметност... У свему томе имамо велику подршку мојих родитеља који су ту за све што треба, када ми као родитељи не стижемо да будемо ту", објаснила је Типсаревићева.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.