Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Бојана Родић и Мирко Шијан направили ГАЛА СЛАВЉЕ за крштење сина: Мама ЗАБЛИСТАЛА у хаљини пастелне боје (ФОТО)

Мирко Шијан и Бојана Родић направили наследнику славље за памћење.

1638172085__101120211128_133001.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ бојанаxмирко
Oglas

Бојана Родић и Мирко Шијан крстили су свог наследника Зорана, који је добио име по Мирковом покојном оцу, којем је пре два дана била годишњица смрти.

Балони и пастелне боје

Наиме, Бојана и њена сестра Наташа откриле су делић атмосфере са прославе која је уследила након крштења у цркви.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Прочитајте још: ЉУДИ СА ЕСТРАДЕ ХТЕЛИ ДА НАС РАЗДВОЈЕ: Драгана Мирковић о мало познатим детаљима из брака (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм

На снимку се види како Бојана и Мирко занимају бебу, а у позадини се може видети декорација са пуно балона у нежним бојама.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Родићева је посебно објавила видео на којем је гомила балона пастелних боја, а око њих и плишани медведићи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Бојана је заблистала овом приликом, а на себи је имала нежно розе хаљину која је позади имала велику машну. Косу је подигла и направила нежне таласе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Бенд је забављао госте, који су напунили ресторан. Пригушена светла и музика, натерали су госте и да заиграју.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas