Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бредли Купер отворио душу и открио непознате детаље о себи: Славни глумац проговорио o зависности од дроге и борби са депресијом

Славни глумац дуго се борио са депресијом

1655289719_bredli-kuper.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Споредна улога у "Wеддинг Црасхер"с и његова главна улога у филму "Тхе Ханговер" (Мамурлук), помогли су му да оживи своју каријеру.

Прочитајте још: Спавао је у позоришту, а живот изгубио на сцени: Шест година од смрти Милорада Мандића Манде

Бредли Купер је направио свој пробој као истакнути члан глумачке екипе у популарном шпијунском трилеру "Алиас" у којој је играо са Џенифер Гарнер. 

Међутим,  славни глумац је открио у подцасту код Џејсона Бејтмена, да га је депресију у трећој сезони серије коштала и да је тада настао "проблем са дрогом и алкохолом".

- Био сам тако изгубљен и био сам зависник од кокаина - то је била друга ствар", рекао је Купер , додајући: "Повредио сам Ахилову тетиву одмах након што сам добио отказ у серији "Алиас" и борио сам се са "нултим самопоуздањем". " 

Депресија га одвела у пороке

Међутим, Бредли признаје да је имао среће што су се његови проблеми са дрогом појавили док је још био релативно млад и када је почињао своју глумачку каријеру. 

- Имао сам корист од тога да се то догодило када сам имао 29 година. Мислио сам да сам успео када сам добио рекламу за Венди... Што се тиче ствари које сам направио, тада сам то направио. Преселио сам се у Лос Анђелес због Алијаса, осећајући се као да сам се вратио у средњу школу - додао је.

Занимљиво је да су му омиљена споредна улога у "Wеддинг Црасхерс-у" и његова главна улога у филму "Мамурлук" помогли да оживи поново своју каријеру и доведе је до самог врхунца.

Међутим, Вил Арнет, Бредлијев доживотни друг, веровао је да је суочавање са његовом зависношћу неопходна "метаморфоза" пре него што је постао познат у филму "Мамурлук". У међувремену, глумац је открио и да се његова перспектива живота променила када је постао трезан, а о томе је говорио уу интервјуу за ГК 2013.

Прочитајте још: СВИМА ДОБРО СТОЈИ: Шакира има мајицу која никада не излази из моде (ФОТО)

- Снимао сам ове филмове и морао сам да упознам Сандру Булок и осталу екипу, како би ради са њима. И ја сам трезан, и ја сам као... "Ох, ја сам заправо свој. И не морам да пуштам овај етар да бих био неко други - закључио је славни глумац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas