Oglas
· · Komentari: 0

SVIMA DOBRO STOJI: Šakira ima majicu koja nikada ne izlazi iz mode (FOTO)

Kolumbijka je u više navrata nosila odeću koja se ove sezone ne propušta

1655215095_profimedia-0694719436.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jedna od odlika mode je da trendovi mogu da postanu bezvremeni i da istraju sa protokom vremena i promenama koje se svakodnevno dešavaju u našem društvu i, još više, u industriji. U stvari, postoje trendovi koji se razvijaju ili menjaju ne gubeći svoju suštinu i ponovo postaju senzacija.

Pročitajte još: UTOČIŠTE NAKON RAZVODA: Šakira "beži" u luksuznu vilu u Majamiju sa decom? (FOTO)

U tom smislu, bez obzira na to koliko jednostavan, složen, avangardan, vintidž ili ekscentričan trend može postati, ako opstane tokom godina, postaje osnovna referenca. U pitanju je odevi predmet koji se može koristiti na različite načine i za različite prilike: rokerska majica.

Ovaj odevni predmet se koristi poslednjih decenija, bilo da je oversajz, kratka, uska... i ne može da izostane u našim ormanima, posebno za sunčane dane . Za ovu sezonu, to je nešto bitno u kežual izgledu. 

Ovo je stil koji je preovladao 80-ih godina i važi do danas. Primer za to su mnoge poznate ličnosti koje nisu ostavile po strani ovaj stil kada se oblače. Generalno, upadljiv nakit, čizme, suknje ili teksas pantalone se biraju za kombinovanje sa majicama rok bendova.

Pročitajte još: "PREMRŠAVA JE": Kloi Kardašijan ZABRINULA fanove izgledom, haljina pokazala sve (FOTO)

Šakira potvrđuje ovaj trend za leto

Ako je nekome jasno, onda je to Kolumbijka Šakira, umetnica, koja je poslednjih nedelja blistala u raznim odevnim kombinacijama, ali smo imali prilike da je vidimo i u rok majici tokom sunčanog dana i tako je još jednom potvrdila da je to trend koji ne izlazi iz mode.

@shakira

This is a choreo that my little cousins taught me, though I’m not sure I learned it very well 😜

♬ original sound - Shakira

Majice rok bendova oduvek su bile prisutne u njenoj garderobi. Na snimku na svom TikTok nalogu, nosila je ovaj odevni predmet uz belu suknju i košulju sa logom benda Rolling Stones, jedne od omiljenih grupa pri izboru košulje u ovom grundž stilu.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas