· · Komentari: 0

Bredli Kuper otvorio dušu i otkrio nepoznate detalje o sebi: Slavni glumac progovorio o zavisnosti od droge i borbi sa depresijom

Slavni glumac dugo se borio sa depresijom

1655289719_bredli-kuper.jpg
Foto: Profimedia

Sporedna uloga u "Wedding Crasher"s i njegova glavna uloga u filmu "The Hangover" (Mamurluk), pomogli su mu da oživi svoju karijeru.

Pročitajte još: Spavao je u pozorištu, a život izgubio na sceni: Šest godina od smrti Milorada Mandića Mande

Bredli Kuper je napravio svoj proboj kao istaknuti član glumačke ekipe u popularnom špijunskom trileru "Alias" u kojoj je igrao sa Dženifer Garner. 

Međutim,  slavni glumac je otkrio u podcastu kod Džejsona Bejtmena, da ga je depresiju u trećoj sezoni serije koštala i da je tada nastao "problem sa drogom i alkoholom".

- Bio sam tako izgubljen i bio sam zavisnik od kokaina - to je bila druga stvar", rekao je Kuper , dodajući: "Povredio sam Ahilovu tetivu odmah nakon što sam dobio otkaz u seriji "Alias" i borio sam se sa "nultim samopouzdanjem". " 

Depresija ga odvela u poroke

Međutim, Bredli priznaje da je imao sreće što su se njegovi problemi sa drogom pojavili dok je još bio relativno mlad i kada je počinjao svoju glumačku karijeru. 

- Imao sam korist od toga da se to dogodilo kada sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kada sam dobio reklamu za Vendi... Što se tiče stvari koje sam napravio, tada sam to napravio. Preselio sam se u Los Anđeles zbog Alijasa, osećajući se kao da sam se vratio u srednju školu - dodao je.

Zanimljivo je da su mu omiljena sporedna uloga u "Wedding Crashers-u" i njegova glavna uloga u filmu "Mamurluk" pomogli da oživi ponovo svoju karijeru i dovede je do samog vrhunca.

Međutim, Vil Arnet, Bredlijev doživotni drug, verovao je da je suočavanje sa njegovom zavisnošću neophodna "metamorfoza" pre nego što je postao poznat u filmu "Mamurluk". U međuvremenu, glumac je otkrio i da se njegova perspektiva života promenila kada je postao trezan, a o tome je govorio uu intervjuu za GK 2013.

Pročitajte još: SVIMA DOBRO STOJI: Šakira ima majicu koja nikada ne izlazi iz mode (FOTO)

- Snimao sam ove filmove i morao sam da upoznam Sandru Bulok i ostalu ekipu, kako bi radi sa njima. I ja sam trezan, i ja sam kao... "Oh, ja sam zapravo svoj. I ne moram da puštam ovaj etar da bih bio neko drugi - zaključio je slavni glumac.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.