Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрена

„Будите опрезни када убризгавате било шта у лице“: Џенифер Гарнер о све популарнијем тренду

Џенифер Гарнер позната је по томе да је поборник природне лепоте што показује и својим примером

1659197688_85b42e88f0514fcbde39c4f8d287864e604881d7.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Лепа глумица је недавно дала интервју о коме је искрено говорила о томе шта је за њу лепо.

Звезда филма "Данас 13 сутра 30" сугерисала је да третмани и филери који пркосе старењу нису пут до срец́е и да људи треба мање да се гледају у огледалу.

Прочитајте још: Ана Ивановић какву не можемо често да видимо: Заносна тенисерка окружена егзотиком (ФОТО)

- Мој савет је да се мање гледате у огледалу и да будете опрезни када је у питању убризгавање било чега у лице. Будите веома, веома невероватно реални и сачекајте што је дуже могуц́е да бисте нешто додали. Немојте да мислите да имате 37 година морате да додате нешто - рекла је Џенифер Гарнер за Харпер'с Базаар.

Глумица је и у прошлости говорила о томе да не воли ботокс, пошто га је и сама пробала и била незадовољна резултатима.

- Ставила сам ботокс неколико пута и не свиђа ми се, не желим смрзнуто лице. Ништа не изгледа боље у вашим 50-им него СПФ у 20-им . То и чишц́ење лица сваке ноц́и. И пазите на врат - истицала је глумица за Реал Симпле раније.

Прочитајте још: Ким Кардашијан продаје БИЗАРАН модни детаљ за плажу: Кошта 48 ДОЛАРА, а нико не види његову СВРХУ (ФОТО)

Џенифер са Беном Афлеком дели три ц́ерке, тинејџерке - Вајолет (16) и Серафину (13) и Самјуел (10), а сигурно је да и њима прености своја мишења о начини неговања.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas