Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данијела Врањеш открила да има проблем са СРЦЕМ: "Опростите на сентименталности" (ФОТО)

Глумица објавила фотографију са ћерком

1672928248_danijela-vranjes.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - врањесд
Oglas

Глумица Данијела Врањеш објавила је фотографију са својом ћерком на свом Инстаграм профилу. Она је настала прошлог лета, када су њих две отишле први пут на море у Грчку.

Данијела је испод фотографије са Емом, коју је родила у петој деценији живота, поставила јако емотиван опис у ком је рекла да има здравствених проблема. 

Прочитајте још: Несвакидашња НОВОГОДИШЊА жеља: Сара Јо открила да је у ПОНОЋ хтела да се пољуби са три деценије старијом КОЛЕГИНИЦОМ

 

"Ова фотка је све. И не, није тужна. Настала је првог дана првог летовања у Грчкој на 40+. И говори много тога. Разумеју они који су први пут сами са својом децом ишли негде знајући да су им једини ослонац, једини извор прихода, једини бодигард... Ове године је већ било другачије, али ову обожавам јер ће заувек подсећати на храброст. Опростите на сентименталности, хоће то кад чекаш ред код кардиолога", написала је глумица, а испод објаве су почели да се нижу коментари подршке.

"Дивна фотка прве подршке. Шаљем загрљај јак, чврст, али нежан", "Жена, мајка, краљица", "Предивна фотка", неки су од коментара на које је глумица одговарала речима захвалности и емотиконима срца.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas