Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенфер Анистон проговорила о љубави о којој ретко прича: Шта глумица жели од будућег партнера?

Много се полемише о љубавном жвоту Џенифер Анистон.

1633005342_Depositphotos_134561510_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Џенифер Анистон је након развода од глумца Бред Пита била у браку са Џастионом Теруом, а након другог развода, званично је сама. Неколико пута су је поново спајали са Бредом, међутим, никада се није освртала на ово.

Међутим, након година рада на себи и усредсређивања на каријеру, чини се да је Џенифер спремна да се врати љубави.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон се појавила у хаљини од које ЗАСТАЈЕ ДАХ! Позната дизајнерка креирала НЕВЕРОВАТАН модел због ког су СВИ ГЛЕДАЛИ у војвоткињу! (ФОТО)

Током недавног интервјуа,  признала је да можда поново тражи љубав и да би било идеално да пронађе некога ко није позната личност.

Џенифер Анистон о љубавном животу

Анистон је током разговора рекла да се тренутно не виђа ни са ким посебним, али да је отворена за поновно заљубљивање у будућности.

- Нико од важности се још увек није појавио, али мислим да је време. Мислим да сам спреман да себе поделим са другим - искрено је рекла глумица.

Прочитајте још: Да ли бисте га носиле? Викторија Бекам дизајнирала џемпер који је изазвао много полемика (ФОТО)

Глумица је открила да након развода није желеа да се ни са ким забавља и да јој је било потребно да буде сама.

Навела је и шта је потребно будућем партнеру како би је привукао. Самопоуздање, хумор, љубав према тренингу и љубазност су неопходни елементи њеног будућег партнера.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas