Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џони Деп ВИШЕ НИКАДА неће глумити у филму "Пирати са Кариба"! Због оптужби његове бивше партнерке, Дизни је прекинуо сарадњу са Депом

Капетан Џек Спероу је можда коначно одлетео. Због оптужби његове бивше партнерке да ју је злостављао, Дизни је одбио да сарађује са Џонијем. Током суђења које је у току Џони је изјавио да и не би више глумио у том филму, чак и да му понуде сада 300 милиона због начина на који су се понели према њему.

1650629962_dep.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/_Випер_тхе_гамер_
Oglas

Како наводи Деп, какав год да буде исход суђења, мрља на његовом имену остаје трајна. Сада је у току суђење за клевету од 100 милиона долара коју је Деп покренуо против своје бивше партнерке Амбер Херд.

Прочитајте још: Џони Деп на суђењу причао о тешком детињству: "Емоционално злостављање је оно што нас је уништавало"

Док га је испитивао сопствени адвокат, Деп је признао да га је Дизни избацио из Пирата са Кариба 6 само неколико дана након што је чланак објављен. И након унакрсног испитивања, упитан је за чланак у Дејли Мејлу у којем се наводи да је Деп избачен из филма. 

„Нисам био свестан тога, али то ме не изненађује“, сведочио је. „Две године су прошле од сталног причања широм света о томе да сам ја тај који туче жене. Дакле, сигуран сам да је Дизни покушавао да прекине везе да би био сигуран."

Депова текућа тужба тврди да је његова каријера претрпела непоправљиву штету када је Амбер написала чланак у Вашингтон посту у којем је алудирала на Депа, а да га није идентификовала по имену. Он тврди да је то био окидач за његове проблеме у каријери. „Био бих права будала да не помислим да је то утицало на моју каријеру на основу речи госпође Херд, без обзира да ли су споменули моје име или не“, рекао је он.

Такође је навео да је његова каријера „завршена” од „оног тренутка када су изнете оптужбе”. „Када се то десило, изгубио сам тада“, објаснио је. „Без обзира на исход овог суђења, то ћу носити до краја свог живота... Тужим је због клевете и разних лажи којима је довела мој живот до краја."

Међутим, Деп је такође потврдио да је Дизни наставио да продаје робу Џека Спероуа.

„Нису уклонили мој лик из вожњи“, рекао је. „Нису престали да продају лутке капетана Џека Спероуа. Ништа нису престали да продају." Упркос Депповим тврдњама, он је такође потврдио да се никада неће вратити у Пирате са Кариба. Унакрсни испитивач Бен Ротенборн је рекао: „Чињеница је, господине Деп, да сада и да вам Дизни понуди 300 милиона долара, ништа вас на овој земљи не би натерало да се вратите и радите са Дизнијем на филму Пирати са Кариба ? Тачно?"

„То је истина“, одговорио је Деп.

Изгледа да су дани капетана Џека Спероуа одбројани... и франшиза ће вероватно пловити без њега. Поготово сада када Дизни има ново поновно покретање у раду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas