· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Емина Јаховић у сукобу са бившим мужем: "Тражим правду"

Певачица Емина Јаховић и њен бивши супруг Мустафа Сандал тренутно су на суду због тога што он није плаћао алиментацију за њихове синове.

1628165459_emina.jpg
Фото: Атаимагес

Емина је наводно до сада плаћала све њихове активности, те јој је преко главе да сама сноси све трошкове.

Прочитајте још: Милан Станковић открио ко је његов ХЕРОЈ: "Она је моја душа и најхуманија особа" (ФОТО)

Након развода деловало да су Емина Јаховић и Мустафа Сандал остали у пријатељским односима, те су заједно ишли и на путовања са синовима Јаманом и Јавузом, а онда је све шокирала изјава певачице да њен бивши супруг две године није плаћао алиментацију за децу и да је због тога морала да правду потражи на суду.

Емина Јаховић на суду тражи правду

- Не говорим о особи чија финансијска ситуација није добра и која је у невољи. Све у животу је за нас људе. Ако једног дана његова финансијска ситуација буде лоша, радиц́у и за њега. Али знам да није. Постоји правда када су материнство и очинство у питању, као и у свим питањима у животу. Цела моја борба није само за мене, вец́ за то да ова размера правде делује у корист свих жена у овој ситуацији - рекла је Јаховићева недавно у разговору са новинаром Угуром Алкапаром за турски лист “Поста”.

Упркос доброј заради Јаховићева ових дана кубури са новцем јер поред кампова и провода на мору, малишанима мора да обезбеди све за предстојећу школску годину. Она уједно чека наставак суђења са бившим супругом.

- Она је овог лета малишанима платила кампове и водила их са собом на летовање, које је сама платила. Како се јадала другарицама, њој није жао да троши на децу али јој је криво што Мустафа није укључен у све то и што мисли да је она дужна сама да издржава децу. Он сигурно мисли да уколико да новац за Јамана и Јавуза, да ће то Емина да троши и зато затеже, али не схвата да ће морати све уназад да исплати јер је уговор којим се обавезао је потписан пред судом. Са друге стране турски закони штите жене и Емина ће сигурно добити спор, само је питање када - рекао је извор близак певачици.

Мустафа Сандал не жели да коментарише ову ситуацију

- Шта год да кажем, могли бисте погрешно да схватите. Зато ми опростите. Ипак, оно што желим да истакнем је чињеница да је Емина мајка моје деце и ја је изузетно поштујем. Што се синова тиче, увек сам ту за њих. Водим их у школу кајт сурфинга, играмо разне игре… Проводимо квалитетно време заједно. Све је како треба да буде - рекао је недавно турски певач за тамошње медије на тему суђења са Емином, те у истом маниру одговорио на питање у каквим је односима сада са бившом супругом:

 Као што сам рекао, она је мајка моје деце. Не очекујте да ћу рећи било шта што би могло да увреди њу или наше синове. Он је такође објаснио да му не смета што су Јаман и Јавуз највећи део времена са Јаховићевом.

– Немамо проблем са тим, лако смо се договорили. Обоје чинимо све што је потребно да наша деца буду срећна. Виђамо се врло често.

Подсетимо, требало је да Мустафа сноси трошкове летовања, рентирање возила и плату за возача, здравствено осигурање деце и да додатно плаћа и 15.000 турских лира (око 1.700 евра) Емини, за њене трошкове, те 10.000 за синове (1.130 евра).

Прочитајте још: Финалисткиња Звезда Гранда смршала 85 килограма и проговорила о операцији желуца: "Борба са самом собом била је најтежа"

Емина је тужила бившег супруга јер није платио алиментацију за синове 26 месеци, након чега је он наводно узвратио тужбом за старатељство над Јаманом и Јавузом јер је “немарна мајка”. Турски певач наводно у тужби наводи да је његова бивша жена више времена посветила козметичкој линији него синовима, као да о малишанима уместо мајке брину дадиље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.