Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево где и када ће бити сахрањен Корнелије Ковач: Ћерка Александра има молбу за све (ФОТО)

Корнелије Ковач, преминуо је у уторак у 81. години

1663228786_kornelije-kovac.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Легендарни композитор, који је аутор многих великих хитова, биће сахрањен у суботу у Алеји заслужних грађана на Новом Гробљу.

Прочитајте још: Корнелије Ковач му је компоновао ванвременске песме, огласио се Здравко Чолић: "Обележио си наше животе. Хвала ти Бато за све" (ФОТО)

Александра Ковач, огласила се на друштвеним мрежама и том приликом замолила све, који ће у доћи 17. септембра да одају почаст њеном оцу, да се током сахране придржавају епидемиолошких мера.

- Драги пријатељи, сахрана нашег вољеног тате ће се одржати у суботу, 17. септембра, у 14 часова, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. Окупљање родбине и пријатеља је у 13 сати Главној капели на Новом гробљу. С обзиром да ће на сахрани бити старијих људи, татиних колега и пријатеља, и оних нарушеног здравља, а да корона вирус и даље односи животе, молим све који желе да дођу, да се ОБАВЕЗНО придржавају свих епидемиолошких мера, носе маске и одржавају физичку дистанцу. Морамо пазити једни на друге, јер непажња, глупост и бахатост многих су нас све много коштале. Хвала вам унапред - написала је она.

Корнелије Ковач, преминуо је у болници у Батајници од последица корона вируса у 81. години. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas