Oglas
· · Komentari: 0

Evo gde i kada će biti sahranjen Kornelije Kovač: Ćerka Aleksandra ima molbu za sve (FOTO)

Kornelije Kovač, preminuo je u utorak u 81. godini

1663228786_kornelije-kovac.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Legendarni kompozitor, koji je autor mnogih velikih hitova, biće sahranjen u subotu u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju.

Pročitajte još: Kornelije Kovač mu je komponovao vanvremenske pesme, oglasio se Zdravko Čolić: "Obeležio si naše živote. Hvala ti Bato za sve" (FOTO)

Aleksandra Kovač, oglasila se na društvenim mrežama i tom prilikom zamolila sve, koji će u doći 17. septembra da odaju počast njenom ocu, da se tokom sahrane pridržavaju epidemioloških mera.

- Dragi prijatelji, sahrana našeg voljenog tate će se održati u subotu, 17. septembra, u 14 časova, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Okupljanje rodbine i prijatelja je u 13 sati Glavnoj kapeli na Novom groblju. S obzirom da će na sahrani biti starijih ljudi, tatinih kolega i prijatelja, i onih narušenog zdravlja, a da korona virus i dalje odnosi živote, molim sve koji žele da dođu, da se OBAVEZNO pridržavaju svih epidemioloških mera, nose maske i održavaju fizičku distancu. Moramo paziti jedni na druge, jer nepažnja, glupost i bahatost mnogih su nas sve mnogo koštale. Hvala vam unapred - napisala je ona.

Kornelije Kovač, preminuo je u bolnici u Batajnici od posledica korona virusa u 81. godini. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas